Autorondreis Australie en Pacific

Reis mee naar het wonderschone Australië & Pacific
Heeft u altijd al een verre reis willen maken? Denk dan eens aan een autorondreis Australië & Pacific. U ontdekt de charme van dit zonnige continent per auto in uw eigen tempo. U reist af naar onder andere Australië, Fiji, Nieuw-Zeeland en Hawaï. De meeste reizigers kiezen voor de combinatie Australië en Nieuw-Zeeland. U wordt in beide landen getrakteerd op adembenemende landschappen, mooie natuur en tropische dieren. Wandelingen door de nationale parken en beschermde natuurgebieden zijn een onvergetelijke ervaring. Dit wordt een bijzondere autorondreis door het wonderschone Australië & Pacific. Op Hawaï komen de ware zonaanbidders. Het is een romantische bestemming, waar u in de hoofdstad Honolulu de traditionele huladans ervaart met een bloemenkrans om uw nek. En op de Fiji eilanden wachten lange zandstranden en een indrukwekkende onderwaterwereld op u. Naast duiken kunt u er ook mountainbiken en golfen.

Autorondreis Australië & Pacific: de vakantie van uw dromen
Veel reizigers stellen vooraf een mooie autorondreis samen. Houd er echter rekening mee dat u reële afstanden aflegt tijdens uw Australië & Pacific vakantie. Bouw altijd voldoende rustmomenten in en rijd niet te lang achter elkaar op dezelfde dag. Geniet met regelmaat van een leuke stad, een dagje strand of een fijne wandeling door de natuur. U schiet hier de mooiste foto’s, want werkelijk elk landschap bezit iets unieks. Wij verwachten dat dit de reis van uw dromen wordt.

Praktische informatie

Taal – in Australië & Pacific wordt veelal Engels gesproken.
Ligging en klimaat – Kiest u voor een autorondreis Australië & Pacific, dan reist u af naar de volgende landen: Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji, Hawaï, Kiribati, Marshalleilanden, Micronesië, Nauru, Palau, Salomonseilanden, Samoa, Tonga, Tuvalu of Vanuatu.
Tijdsverschil – de tijdsverschillen tussen Nederland en Australië & Pacific variëren sterk vanwege uiteenlopende tijdszones. Om u een idee te geven: in Australië is het gemiddeld 9 uur later dan in Nederland.
Munteenheid – u betaalt in elk land met een andere munteenheid. Variërend van de Australische dollar tot de Nieuw-Zeelandse dollar.
Vliegduur – u bent van Amsterdam naar Australië & Pacific gemiddeld 24 uur onderweg. Het is een lange reis, maar zeer de moeite waard.
Beste reistijd – de seizoenen lopen net andersom vergeleken met Nederland. In hartje winter zoekt u hier de zon op.
Temperatuur – de landen van Australië & Pacific bezitten allen een subtropisch klimaat met aangename tot zeer hoge temperaturen in de zomer en zachte winters.
Reisdocumenten – de regelgeving voor visa veranderen regelmatig per land. Om die reden kunnen wij geen lijst publiceren met alle landen waarvoor een visum noodzakelijk is. Wij adviseren u om op www.visumplus.nl alle up to date reisinformatie op te vragen voorafgaand aan uw reis.

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.
  • Home
  • Autorondreis
  • Autorondreis  Australie en Pacific

1 tot 0 van 0 resultaten

Sorteer op:   Best geboektprijs
  • Helaas er is geen passend resultaat gevonden. Zoek opnieuw met een aangepaste vertrekperiode of kies voor een andere bestemming.
    Heeft u een vraag naar aanleiding van deze melding? Neem dan contact op met 1 van onze 70 specialisten per telefoon 020-6261011.

Zoals in paspoort

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten

Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries

Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar

Voorbeeld : Baldë wordt Balde

Familienaam groen omcirkeld

Eerste voornaam rood omcirkeld

wtc

KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: