Autorondreis Azie

Boek een onvergetelijke autorondreis Azië
Reis mee naar het veelzijdige Azië. Dit continent is al jaren populair vanwege de mooie natuur, het aangename klimaat en de vriendelijke bevolking. Het leven is hier zeer voordelig vergeleken met Nederlandse standaarden. U betaalt in veel Aziatische landen voor een complete maaltijd vaak niet meer dan een paar euro. De koks toveren voor dat bedrag voortreffelijke gerechten op tafel. Azië bezit een rijke cultuur met mooie bezienswaardigheden en staat tevens bekend als meest spirituele plek op aarde. Wereldwonderen en heilige plaatsen zijn er genoeg. U beslist echter wat u allemaal wilt zien tijdens deze autorondreis door het charmante Azië. En dat u het hier naar uw zin heeft, staat buiten kijf.

Azië, een droombestemming voor elk type reiziger
Veel reizigers kiezen ervoor per backpack de mooiste Aziatische landen te ontdekken. Dit is een avontuurlijke manier van reizen waarbij u van de ene plek naar de andere trekt. Heeft u behoefte aan net dat beetje extra gemak? Kies dan voor een autorondreis Azië. Op deze manier verkent u per eigen vervoer de mooie omgeving. En wat voor omgeving! Azië bezit een prachtige kustlijn, indrukwekkende landschappen, met sneeuw bedekte bergen, moessongebieden en drukke, hectische steden. Wandel door de jungle van Maleisië, spot wilde dieren in India, koop de nieuwste technologie in Japan en geniet van paradijselijke stranden in Thailand. Deze bestemming is zo veelzijdig dat elk type reiziger graag een autorondreis door het aantrekkelijke Azië maakt.

Praktische informatie
Taal – in Azië worden ongeveer tweeduizend talen gesproken. Elk land kent zijn eigen taal. Daarnaast worden er ook dialecten gesproken. Een greep uit de talen: Vietnamees, Arabisch, Chinees en Japans.
Ligging en klimaat – Azië is het grootste continent ter wereld en kent een vochtig subtropisch klimaat.
Tijdsverschil – het is in Azië tussen de 5 en 7 uur later dan in Nederland, afhankelijk van uw reisperiode.
Munteenheid – u betaalt in Azië per land met een andere munteenheid.
Vliegduur – de vliegduur is afhankelijk van uw bestemming in Azië. Houd rekening met een vliegduur tussen de 12 en 18 uur.
Beste reistijd – de beste reisperiode verschilt per land. Vliegt u naar het zuidoosten van Azië dan is de periode tussen november en maart aan te raden, vanwege de lage hoeveelheid neerslag die er dan valt.
Reisdocumenten – de regelgeving voor visa wijzigt regelmatig. Dit maakt het lastig een up to date lijst te publiceren met landen waarvoor een visum nodig is. Wij geven als advies om op www.visumplus.nl alle actuele reisinformatie op te vragen voor aanvang van uw autorondreis Azië.

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.
  • Home
  • Autorondreis
  • Autorondreis  Azie

1 tot 0 van 0 resultaten

Sorteer op:   Best geboektprijs
  • Helaas er is geen passend resultaat gevonden. Zoek opnieuw met een aangepaste vertrekperiode of kies voor een andere bestemming.
    Heeft u een vraag naar aanleiding van deze melding? Neem dan contact op met 1 van onze 70 specialisten per telefoon 020-6261011.

Zoals in paspoort

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten

Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries

Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar

Voorbeeld : Baldë wordt Balde

Familienaam groen omcirkeld

Eerste voornaam rood omcirkeld

wtc

KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: