Autorondreis Noord-Amerika

Ontdek de charme van Noord-Amerika
Staat een trip door Noord-Amerika al geruime tijd op uw verlanglijstje? Dan wordt het nu tijd om deze droomreis werkelijkheid te laten worden tijdens een autorondreis Noord-Amerika. U ontdekt er de oude ruïnes van Mexico, het natuurschoon in Canada, maar ook de leuke steden in de Verenigde Staten. Met eigen vervoer bepaalt u de route van uw rondreis. Noord-Amerika staat bekend om de schitterende natuur en cultuur. Maar ook het dierenrijk is hier indrukwekkend. Zo is de kans aanwezig dat u in Canada een grizzly beer in het wild spot en in Groenland de bedreigde diersoort de ijsbeer. Dat zou een fantastische ervaring voor u zijn. Wilt u graag advies bij het boeken van deze vakantie in Noord-Amerika? De ervaren WTC reisspecialisten stellen met liefde uw autorondreis tot in de puntjes samen, zodat u alle mooie plekken in Noord-Amerika op uw eigen tempo ontdekt.

Onaangetaste natuurgebieden in Canada
Het klimaat van Noord-Amerika is heel gevarieerd. Tropische temperaturen in de regenwouden en het binnenland tot aan permanent ijs en zeer koude temperaturen op Groenland. Mede door de ligging vlakbij de Noordpool heerst in het noorden van Canada en Alaska een subarctisch klimaat. Een autorondreis door het geliefde Noord-Amerika brengt u naar onaangetaste natuurgebieden in Canad. Dit is een waar paradijs voor natuur- en wandelliefhebbers. Ontdek alle mooie plekken in Noord-Amerika met een gevoel van ultieme vrijheid. Of uw autorondreis Noord-Amerika nu in de Verenigde Staten, Groenland, Canada of Hawaï start, u gaat gegarandeerd een onvergetelijke tijd tegemoet. Van paradijselijke stranden op de Bahamas tot gletsjers in Alaska. Noord-Amerika is zo veelzijdig dat iedereen het hier naar zijn zin heeft.

Praktische informatie
Taal – in Noord Amerika worden diverse talen gesproken. Zo spreekt men de Amerikaans-Engelse taal in de Verenigde Staten. In Canada wordt zowel Engels als Frans gesproken. In Mexico spreekt vrijwel de gehele bevolking Spaans. Op Hawaï spreekt men wederom Amerikaans en in Groenland spreekt men Groenlands – verwant aan het Inuktitut – en Deens.
Ligging en klimaat – Noord-Amerika is gelegen op het Noordelijk halfrond. De noordelijk gelegen gebieden kennen zeer koude winters en hoe zuidelijker, hoe heter en vochtiger de zomers zijn.
Tijdsverschil – de tijdsverschillen met Nederland variëren van 5 tot 8 uur.
Munteenheid – op Hawaï en in de Verenigde Staten wordt er met Amerikaanse dollars betaald. In Canada betaalt men met de Canadese dollar en in Mexico met de Mexicaanse peso. In Groenland is de Deense kroon de munteenheid.
Vliegduur – u bent van Amsterdam naar Noord-Amerika variërend van 6 tot ongeveer 12 uur onderweg.
Beste reistijd – het hele jaar door boekt u op WTC.nl een voordelige autorondreis Noord-Amerika. U geeft de gewenste reisperiode aan en wij tonen u vervolgens het scherpste aanbod reizen van dat moment.
Reisdocumenten – de regelgeving voor visa wijzigt regelmatig waarbij er ook afwijkende voorwaarden gelden voor verschillende soorten reizen. Om die reden kunnen wij geen lijst publiceren met landen waarvoor een visum noodzakelijk is. Wij adviseren u om naar www.visumplus.nl te gaan, waar u eenvoudig per bestemming de benodigde en actuele reisinformatie kunt vinden. Voor de Verenigde Staten is een elektronische reistoestemming verplicht. Op de website https://esta.cbp.dhs.gov/esta kunt u deze reistoestemming minimaal 72 uur voor aanvang van uw vliegreis aanvragen.

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.
  • Home
  • Autorondreis
  • Autorondreis  Noord-Amerika

1 tot 0 van 0 resultaten

Sorteer op:   Best geboektprijs
  • Helaas er is geen passend resultaat gevonden. Zoek opnieuw met een aangepaste vertrekperiode of kies voor een andere bestemming.
    Heeft u een vraag naar aanleiding van deze melding? Neem dan contact op met 1 van onze 70 specialisten per telefoon 020-6261011.

Zoals in paspoort

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten

Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries

Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar

Voorbeeld : Baldë wordt Balde

Familienaam groen omcirkeld

Eerste voornaam rood omcirkeld

wtc

KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: