Autorondreis Zuid-Amerika

Ontdek al het moois dat Zuid-Amerika te bieden heeft
Heeft u altijd al een avontuurlijke reis willen maken? Denk dan eens aan een autorondreis Zuid-Amerika. U ontdekt zo de charme van vele landen. Wat dacht u van Argentinië, Chili, Bolivia, Brazilië en Suriname. Zomaar een greep uit de bestemmingen waar uw trip kan beginnen. U geniet met een gevoel van ultieme vrijheid van al het moois dat dit continent te bieden heeft. Bereid u goed voor op uw autorondreis en haal alles uit deze Zuid-Amerika vakantie. Houd er rekening mee dat de afstanden in Zuid-Amerika kunnen oplopen. Bouw altijd voldoende rustmomenten in en rijd niet te lang achter elkaar op dezelfde dag. Geniet regelmatig even van een leuke stad, een dagje zonnebaden of een mooie wandeling door de natuur.

Zuid-Amerika, een droom van een bestemming

In Zuid-Amerika wordt u getrakteerd op hoge bergen, spectaculaire watervallen, gletsjers, het wilde dierenrijk, prachtige natuur en uiteenlopende culturen. Er is hier zoveel te zien en te doen. U ontdekt het allemaal tijdens deze autorondreis Zuid-Amerika. Een aantal tips op een rij: bezoek het Andesgebergte. Het is immens groots en spreidt zich uit over Peru, Chili, Bolivia, Colombia en Ecuador. U treft hier ook de langste rivier ter wereld: de Amazone. De Iguazu watervallen zijn een plaatje om te zien in Argentinië. Elk land in Zuid-Amerika bezit bijzondere flora en fauna. Denk aan ongerepte jungles met duizenden plant- en diersoorten die vaak nergens anders voorkomen. Uw autorondreis wordt er gegarandeerd één uit duizenden. Zuid-Amerika is namelijk al jaren een zeer geliefde vakantiebestemming.

Praktische informatie
Taal – in Zuid-Amerika wordt in de meeste landen Spaans gesproken. Met uitzondering van Brazilië, hier spreekt men Portugees. Over het algemeen redt u zich overal goed met de Engelse taal.
Ligging en klimaat – Zuid-Amerika is een continent gelegen op het zuidelijk halfrond en grenst aan Noord-Amerika en Antarctica. Deze landen liggen allen in Zuid-Amerika: Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Frans Guyana, Guyana, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay en Venezuela.
Tijdsverschil – de tijdsverschillen tussen Nederland en Zuid-Amerika variëren sterk vanwege uiteenlopende tijdszones. In Zuid-Amerika is het gemiddeld tussen de 3 en 7 uur vroeger dan in Nederland.
Munteenheid – u betaalt in elk land met een andere munteenheid. Variërend van de Chileense peso tot de Amerikaanse dollar.
Vliegduur – u bent van Amsterdam naar Zuid-Amerika van 9 tot ongeveer 13 uur onderweg.
Beste reistijd – het hele jaar door boekt u op WTC.nl een scherp geprijsde autorondreis Zuid-Amerika. U geeft de gewenste reisperiode aan en wij tonen u het volledige aanbod.
Temperatuur – u komt hier uiteenlopende klimaten tegen. Van subtropisch tot hooggebergte klimaten. De temperaturen lopen behoorlijk uiteen. Daarbij is het verstandig ook de regenseizoenen goed te controleren voorafgaand aan uw reis.
Reisdocumenten – de regelgeving voor visa fluctueren regelmatig per land. Om die reden kunnen wij geen lijst publiceren met alle landen waarvoor een visum noodzakelijk is. Wij adviseren u om op www.visumplus.nl alle up to date reisinformatie op te vragen.

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.
  • Home
  • Autorondreis
  • Autorondreis  Zuid-Amerika

1 tot 0 van 0 resultaten

Sorteer op:   Best geboektprijs
  • Helaas er is geen passend resultaat gevonden. Zoek opnieuw met een aangepaste vertrekperiode of kies voor een andere bestemming.
    Heeft u een vraag naar aanleiding van deze melding? Neem dan contact op met 1 van onze 70 specialisten per telefoon 020-6261011.

Zoals in paspoort

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten

Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries

Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar

Voorbeeld : Baldë wordt Balde

Familienaam groen omcirkeld

Eerste voornaam rood omcirkeld

wtc

KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: