Hotels Jemen

Uw Jemen hotel boekt u bij World Ticket Center


U bent op zoek naar een geschikt hotel in Jemen? Voor elke wens heeft World Ticket Center een geschikt Jemen hotel in haar hoteloverzicht, ongeacht uw bestemming. En ongeacht uw budget, maar in Jemen zijn de uitgaven voor eten en drinken, hotel en andere accommodatie laag vergeleken bij de Europese gemiddelde tarieven. Een vakantie begint natuurlijk met een goed hotel! Jemen heeft er meerdere en wij hebben ze voor u op een rijtje gezet. Bekijk online ons hoteloverzicht of laat u adviseren door een van onze Jemen reisdeskundigen.Het perfecte hotel vindt u bij World Ticket Center!


Bij World Ticket Center boekt u eenvoudig en direct het hotel dat past bij u en uw reisbestemming. Het werkt allemaal heel simpel, want u maakt gebruik van ons supersnelle en zeer klantvriendelijke reserveringssysteem, zo zoekt en boekt u een hotel dat aan al uw wensen en eisen voldoet. En ook de hotelspecificaties bekijkt u online. U typt allereerst de bestemming in, vervolgens uw aankomstdatum en verblijfsduur, de zoekopdracht start en enkele ogenblikken later verschijnt een ruime selectie hotels. En indien u een voor u bekend hotel wilt boeken, kunt u natuurlijk ook terecht bij World Ticket Center, want de functie zoeken op hotelnaam is tevens verwerkt in ons online reserveringssysteem.

Een hotel dat zeer voordelig geprijsd is, kan net het verschil maken tijdens uw verblijf, ongeacht of het een zakelijke reis, een verre reis of die heerlijke strandvakantie betreft. World Ticket Center biedt perfecte hotels en uiteraard is het mogelijk een zeer eenvoudig en scherp geprijsd hotel te reserveren, maar ook dat super-de-luxe hotel waar u volledig verzorgd een tijdje vertoeft. Wij zijn trots op de diversiteit die wij u kunnen aanbieden, want er zijn natuurlijk ontzettend veel goede hotels op de wereld, maar bij ons bent u altijd verzekerd van hoge kwaliteit. U kunt online boeken, maar ook onze medewerkers helpen u graag bij het maken van uw keuze. Geef aan wat uw specifieke hotelwensen zijn en onze reisdeskundigen staan u professioneel te woord. U kunt hen bereiken per telefoon, per e-mail of aan de balie als u ons bijzondere pand bezoekt in hartje Amsterdam.

 
 
 

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.
 
 
 
Loading ...
Vliegtickets, hotels en auto huren in Jemen
Klantenservice:   020-6261011  |    070-661671
Ma-Vr: 09.00 tot 21.00 uur  |  Za: 10.00 tot 17.00 uur  |  Zo: 11.00 tot 17.00 uur
Warchild Trophy Cabinet
 
 

Hotels in Jemen

 
Moevenpick Sanaa
Moevenpick Sanaa
(Sana'a)

Fantastic hotel, very much recommended for all type of travellers as well as conference and private parties, the only hotel which has a SPA in the city as well as indoor and outdoor swimming pools. RD08/08

€ 279,-
 
Moevenpick Sanaa Jemen
* Genoemde prijzen zijn vanaf en per dag.


 
Zoeken op bestemming
Hotels in Jemen
KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: