Vliegtickets Bishkek

Bezienswaardigheden in Bishkek


In de stad vind je vele parken en architectuur van pleinen en gebouwen uit zowel koloniale - als Sovjet tijd. Door het uiteenvallen van de Sovjet-Unie is er veel veranderd in de stad en in het leven van de inwoners. Waar vroeger alleen de eerste levensbehoeften werden bevredigd vindt je er nu van alles dat je nodig zou kunnen hebben: internet-cafe's, eetgelegenheden, hotels en pensionnetjes, winkels en bazaars, banken.

Een prominent gebouw is het Kirgizische Witte Huis, waar in de tijd van de Kirgizische SSR de partijtop vergaderde. Dit gebouw dient nu als het presidentiele paleis.
In Bishkek kun je goedkoop winkelen en is van alles te kopen. De meeste toeristen houden van souvenirs en traditioneel handwerk. Er is een keur aan handgemaakte voorwerpen van leer, wol en aardewerk.

Vlakbij de stad ligt het schitterend gelegen natuurpark Ala Archa. Dit is het thuisland van veel mooie, soms zeldzame of uitstervende diersoorten zoals bokken, beren, lynxen, wolven, dassen en ontelbare vogels, waaronder adelaars en gieren.
Evenals de nomaden in Mongolië met hun beroemde Ger-tenten leven er in Kirgizistan nog nomaden die in traditionele tenten wonen. In dit deel van de wereld worden de tenten Yurt's genoemd.


 

Vliegtickets Bishkek


Wilt u op reis naar Kirgizie? Boek dan uw vliegtickets naar Bishkek bij World Ticket Center en geniet van deze prachtige stad en haar omgeving. De hoofdstad van Kirgizie ligt in het centrum van Noord-Kirgizië. Door de stad stromen twee zijrivieren van de Chui, namelijk de Alamedin en de Ala-Archa. Daarnaast stroomt het Grand Chui kanaal door de stad. Als relatief jonge hoofdstad(nog geen 135 jaar oud) zul je hier niet veel historische bezienswaardigheden terugvinden. Desondanks is er genoeg te zien en te beleven.

Worldticketcenter helpt u graag bij het boeken van uw tickets naar Bishkek. Op onze website vindt u na uw zoekopdracht een overzicht van de beschikbare vluchten. Boek vroeg om goedkope vliegtickets naar Kirgizie te bemachtigen.

World Ticket Center

World Ticket Center heeft ruim 25 specialisten in dienst die u graag van dienst zijn. Wij helpen u bij het boeken van voordelige tickets naar Bishkek. Boek online of bezoek ons reisbureau in het centrum van Amsterdam.

 

 
 
 
 

Vliegtickets naar Bishkek


     
Voor telefonische boekingen geldt €0 customer service charge. Voor online boekingen geldt er €15 tot €45 customer service charge pp. Afhankelijk van uw klantniveau/soort, gelden er boekingskosten per boeking. Respectievelijk telefonisch/online: nieuwe klant €45/39, bronze €30/25, silver, €30/15, gold member €0
 

Vliegtickets Kirgizie


     
Voor telefonische boekingen geldt €0 customer service charge. Voor online boekingen geldt er €15 tot €45 customer service charge pp. Afhankelijk van uw klantniveau/soort, gelden er boekingskosten per boeking. Respectievelijk telefonisch/online: nieuwe klant €45/39, bronze €30/25, silver, €30/15, gold member €0
 

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.
 

Heenvlucht
Terugvlucht
Loading ...
Vliegtickets, hotels en auto huren in Bishkek
Klantenservice:   020-6261011  |    070-661671
Ma-Vr: 09.00 tot 21.00 uur  |  Za: 10.00 tot 17.00 uur  |  Zo: 11.00 tot 17.00 uur
Warchild Trophy Cabinet
 
Zoeken op bestemming
Vliegtickets in Kirgizie
KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: