Libanon

Vliegtickets Libanon

Gelegen aan de prachtige Middellandse Zee – het uiterste westelijke deel ervan - ligt Libanon, een van de World Ticket Center bestemmingen waar veel te beleven valt. Met een vliegticket Libanon ontdekt u dit indrukwekkende land waar de bevolking gastvrij en hartelijk is en waar de mooiste Arabische en Moorse monumenten staan. Libanon vliegtickets zijn bij ons zeer aantrekkelijk geprijsd. Ook de hotels Libanon overtreffen uw stoutste dromen, want de hotels zijn zeer divers gelijk de voortreffelijke Libanese keuken, die u omarmt als u heerlijk gaat eten in een goed restaurant.Het authentieke Libanon


Libanon grenst aan Israël en Syrië, heeft een mediterraan klimaat met zachte natte winters en droge warme zomers. Gelegen aan de Middellandse Zee met een kustlijn van meer dan 200 kilometer belooft dit een uiterst zonnige vakantiebestemming. Het landschap is divers, van kustvlaktes tot in het uiterste zuiden het Ant-Libanongebergte, waartegen de mooie Nekavallei huist, die tevens een verbinding vormt met het Libanongebergte. Inderdaad, als u al deze prachtige natuur wilt bezoeken, is een Libanon huurauto zeer wenselijk. U boekt deze snel en eenvoudig via World Ticket Center.

Beiroet is natuurlijk een echte aanrader in Libanon. Deze hoofdstad is modern, levendig en uitbundig. Met een skyline van wolkenkrabbers en de allure van een Europese stad wordt het weleens het Parijs van het oosten genoemd. Ook al is de stad her en der in opbouw, u vindt er nog steeds genoeg historische schatten. Gelegen aan zee heeft deze havenstad uiteraard een mooie boulevard, La Corniche is een avondje paraderen en flaneren meer dan waard. De Arabische jetset vertoeft hier ook graag.

Bezoek tijdens uw Libanon reis ook het historische Baalbek – met oude Romeinse ruïnes – en het lieflijke Beitedinne. De laatste is behoorlijk drukbezocht, maar dat is niet gek als men bedenkt dat hier op een bijzondere plek – namelijk aan de rand van een ravijn - een schitterend Moors Paleis staat.Uw vliegticket Libanon wacht op u!


U hoeft niet te twijfelen over de reis naar het authentieke Libanon, hier verveelt u zich niet, er is zoveel moois te aanschouwen! En voor het tarief van uw vliegticket Libanon hoeft u het ook al niet te laten. Vele reizigers vliegen dagelijks naar Libanon, dus waar wacht u nog op.

 
 
 
Voor telefonische boekingen geldt €0 customer service charge. Voor online boekingen geldt er €15 tot €45 customer service charge pp. Afhankelijk van uw klantniveau/soort, gelden er boekingskosten per boeking. Respectievelijk telefonisch/online: nieuwe klant €45/39, bronze €30/25, silver, €30/15, gold member €0
 

Vliegtickets Azie


   
Voor telefonische boekingen geldt €0 customer service charge. Voor online boekingen geldt er €15 tot €45 customer service charge pp. Afhankelijk van uw klantniveau/soort, gelden er boekingskosten per boeking. Respectievelijk telefonisch/online: nieuwe klant €45/39, bronze €30/25, silver, €30/15, gold member €0
 
 

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.
 

Heenvlucht
Terugvlucht
Loading ...
Vliegtickets, hotels en auto huren in Libanon
Klantenservice:   020-6261011  |    070-661671
Ma-Vr: 09.00 tot 21.00 uur  |  Za: 10.00 tot 17.00 uur  |  Zo: 11.00 tot 17.00 uur
Warchild Trophy Cabinet
 
 
 
Weer in Libanon


Verwachting voor de week

vr. 21-11
vrij veel bewolking
(7°) 18°
za. 22-11
vrij veel bewolking
(8°) 13°
zo. 23-11
vrij veel bewolking
(4°) 16°
ma. 24-11
bewolkt en af en toe regen
(5°) 16°
di. 25-11
vrij veel bewolking
(6°) 16°
Weersverwachting door: WeerOnline
 
Schrijf een reiservaring over Libanon
 • WTC.nl behoudt zich het recht om reiservaringen af te keuren waarbij niet aan de regels is gehouden
 • De cijfers dienen goed te worden onderbouwd
 • U kunt slechts 1 reiservaring per bestemming/land/continent opgeven
 • Houd er rekening mee dat iedereen zijn eigen mening heeft en respecteer de meningen van anderen
 • Meningen van medewerkers van verkeersbureaus, ambassades en vvv’s zijn niet toegestaan
 • Het noemen en/of doorlinken van reisondernemingen als reisbureaus, touroperators en verkoopsites van tickets/hotels/autohuur is niet toegestaan.
 • Het is niet de bedoeling dat de reiservaringen als chat mogelijkheid wordt gebruikt
 • WTC.nl accepteert geen beoordelingen die discriminerende, scheldwoorden, beledigende teksten of reclame-uitingen bevatten
 • De beoordelingen worden door bezoekers van WTC.nl opgegeven als hun eigen ervaring en valt onder haar/zijn eigen verantwoordelijkheid
 • WTC.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de beoordelingen die geplaatst worden en de juistheden die de beoordelingen bevatten.
 • WTC.nl kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor welke geleden schade dan ook welke voortvloeit uit de door WTC.nl verstrekte informatie of de door de bezoekers geplaatste beoordelingen, vragen, antwoorden en overige teksten.
 • WTC.nl is niet verantwoordelijk voor links die naar andere sites gemaakt worden
 • Door het plaatsen van reiservaringen op de site van WTC.nl geeft u het niet-exclusieve, eeuwigdurende, overdraagbare, onherroepelijke en te sub-licentiëren recht, zonder dat daar enige vergoeding tegenover staat, om de inhoud en de cijfers van de ervaring te gebruiken, te reproduceren, aan te passen, te vertalen, te distribueren, te publiceren en afgeleide werken te creëren en om de reiservaringen in alle nu bekende en toekomstige media openbaar te maken en te verveelvoudigen.
 • WTC.nl verkoop de inhoud van de reiservaringen niet aan derde partijen en verhuurt, ruilt of verkoopt uw persoonsgegevens niet aan derden
 • U gaat ermee akkoord dat de door u op de website geplaatste reiservaring correct, accuraat en niet misleidend is. Met het plaatsen van de reiservaring op de website van WTC.nl, garandeert u dat u geen inbreuk pleegt op andermans rechten en dat u niet onrechtmatig handelt.
 • WTC.nl heeft het recht om uw reiservaring ook in een andere taal te vertalen en op buitenlandse sites te communiceren
 • Het is niet toegestaan om informatie/beoordelingen op enige wijze te copieren en zonder schriftelijke toestemming van WTC.nl op geen enkele wijze te gebruiken voor doeleinden die buiten de site omgaan van WTC.nl. Commercieel gebruik is uiteraard te allen tijde uitgesloten.
 • De teksten op deze site zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan WTC.nl.


Er zijn nog geen reviews (reiservaringen) voor deze bestemming 


 
Zoeken op bestemming
Bestemmingen in Libanon
KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: