Wereldreis Afrika

Wereldreis Afrika, het grote geluk tegemoet!
Een wereldreis Afrika is iets wat eeuwen geleden al plaatsvond, maar dan niet op de grote schaal waarin het nu plaatsvindt. Steeds meer reizigers ontdekken Afrika, de mooie natuur, de ongekende fauna, de verbijsterende verschillen in landschap. Ze komen er graag terug voor een lange reis! Een groot deel van Afrika behoort tot woestijngebied, de Sahara. Maar hoe verder van de evenaar, hoe groener het landschap en hoe meer divers de mensen en de landen waar zij in wonen. Van de Bosjesmannen in Zuid-Afrika, Namibië en Botswana door heel Afrika, tot de jetset in Zanzibar en Madagscar. U ontdekt het allemaal! Als u een Afrika liefhebber bent, maakt u toch gewoon een wereldreis door alleen Afrika en laat u de andere continenten ongemoeid. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een wereldticket of round the world ticket, waarmee u ook andere delen van de wereld kunt bezoeken. Afhankelijk van uw tijd en voorkeuren kiest u de wereldeis die bij u past. Een wereldreis op maat behoort ook tot uw mogelijkheden.
 
Het wereldreis stappenplan
·         Maak een lijstje met Afrika bestemmingen waar u beslist naartoe wilt reizen, categoriseer ze per land, het liefst van noord naar zuid of andersom.
·         U kunt ook om een voorstel vragen, of een bestaande route kiezen als u dat wilt. Overleg dit met onze reisdeskundigen of geef het aan als u een e-mail stuurt.
·         Geef ook door wanneer u van plan bent de wereldreis te maken. Plan een wereldreis lang van tevoren. U dient veel te regelen en ook het verlangen naar de reis die komen gaat hoort bij het maken van een wereldreis. Stel u boekt vandaag voor een backpack reis voor overmorgen. Dan mist u de voorpret en het uitkijken naar deze verre reis.
·         Neem contact op met een van onze reisdeskundigen. Dit kan per e-mail of via de telefoon, maar u kunt ook de reiswinkel in hartje Amsterdam binnenwandelen. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar.
·         U krijgt zo snel mogelijk een reisschema en kostenplaatje doorgestuurd. Verwacht het niet dezelfde dag, want het geschikte wereldticket vinden is een precies werkje.
·         U kunt ook online uw verre reis mogelijkheden onderzoeken, WTC.nl heeft behoorlijk wat round the world tickets die een wereldreis Afrika mogelijk maken.
 
Over Afrika
Reisdocumenten – WTC heeft in de loop der jaren gemerkt dat de regels voor visa regelmatig wijzigen en er ook afwijkende voorwaarden gelden voor verschillende soorten reizen. Daarom kunnen wij geen lijst publiceren met landen waarvoor een visum noodzakelijk is. Wij verwijzen u daarom naar www.visumplus.nl waar u per bestemming de benodigde en actuele reisinformatie kunt vinden. Zo bent u altijd op de hoogte van wat u nodig heeft voor welk land als u kiest voor deze Afrika reis.
De landen - Kiest u voor een Afrika vakantie, dan kunt u afreizen naar de volgende Afrikaanse landen: Algerije, Angola, Benin, Botswana, Burkina Faso, Comoren, Congo-Brazzaville, Congo-Kinshasa, Djibouti, Egypte, Equatoriaal Guinea, Ethiopië, Gambia, Ghana, Kaapverdië, Kameroen, Kenia, La Reunion, Lesotho, Libië, Madagascar, Malawi, Mali, Marokko, Mauritanië, Mauritius, Mozambique, Namibië, Nigeria, Oeganda, Rwanda, Sao Tome en Principe, Senegal, Seychellen, Sierra Leone, Swaziland, Tanzania, Togo, Tunesië, Uganda, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Overigens is niet altijd voor elk land in Afrika een Fly Drive Afrika reis beschikbaar.

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

1 tot 1 van 1 resultaten

Sorteer op:   Best geboektprijs
 • Africa Overland
  Africa Overland

  Ontdek zuidelijk Afrika over land

  Combiticket
  • Gunstig vluchtschema
  • Voordelig uit te breiden met extra vluchten
  • Perfect te combineren met rondreis door Afrika
  Combiticketequal
  € 1206,-

Zoals in paspoort

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten

Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries

Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar

Voorbeeld : Baldë wordt Balde

Familienaam groen omcirkeld

Eerste voornaam rood omcirkeld

wtc

KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: