Wereldreis Midden-Amerika en Caribbean

Wereldreis Midden-Amerika, een wens in vervulling!
Voor de echte globetrotters onder de Nederlandse reizigers is er het summum onder de verre reizen bestemmingen: de wereldreis Midden-Amerika! Maar liefst 36 landen die u allemaal kunt bezoeken. Een wereldreis Midden-Amerika is met recht een superwereldreis te noemen! En omdat u zich beweegt binnen één werelddeel heeft u de voordeligste onder de verre reizen te pakken. Of het nu een backpack vakantie wordt of de luxere versie hiervan, bij een wereldreis Midden-Amerika draait alles om het aantal maanden dat u wegblijft. Gemiddeld genomen worden wereldtickets geboekt met een tussenliggende periode van ongeveer zes maanden. Maar ook wereldreizen van twee of drie maanden, als die van een jaar zijn heel normaal in de reisbranche.  
 
Handige informatie
Studentenreis – Midden-Amerika is een geliefde bestemming onder studenten, evenals Australië. Beide werelddelen kennen een ongekende flora en fauna, maar de Midden-Amerika landen hebben daarentegen een langere historie, waardoor ook de cultuur en geschiedenis reiswensen worden ingewilligd. Behalve studentenreizen zijn er ook wereldreizen die specifiek inspelen op de behoeften van bijvoorbeeld reizigers die een sabbatical periode inlassen. Dit type reiziger heeft door de bank genomen een hoger budget dan de doorsnee student. Voor elk budget is er een wereldreis te boeken bij WTC.nl.
Visum regelen – De regels voor visa wijzigen regelmatig wijzigen en verder gelden er ook afwijkende voorwaarden voor verschillende soorten reizen. Hierdoor kan WTC.nl geen lijst publiceren met landen waarvoor een visum noodzakelijk is. Voor up to date informatie hieromtrent verwijzen wij u daarom naar www.visumplus.nl waar u per bestemming de benodigde en actuele reisinformatie kunt vinden. Dit is wel zo belangrijk bij het boeken van een wereldreis, zeker als u zich richting meerdere landen binnen Midden-Amerika wilt begeven en graag flexibel blijft omdat u bijvoorbeeld zo nu en dan uw wereldticket data wilt wijzigen.
 
Midden-Amerika landen op een rij!
Amerikaanse Maagdeneilanden, Anguilla, Aruba, Bahamas, Barbados, Barbuda, Belize, Bermuda, Britse Maagdeneilanden, Costa Rica, Cuba, Dominica, Dominicaanse Republiek, El Salvador, Grenada, Guadeloupe, Guatemala, Haiti, Honduras, Jamaica, Kaaiman Eilanden, Martinique, Mexico, Montserrat, Navassa, Nederlandse Antillen, Nicaragua, Panama, Puerto Rico, Saint-Barthelemy, Saint Kitts en Nevis, Saint-Pierre en Miquelon, Saint-Vincent en Grenadines, Santa Lucia, Trinidad & Tobago en Turks- en Caicoseilanden

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

1 tot 0 van 0 resultaten

Sorteer op:   Best geboektprijs
  • Helaas er is geen passend resultaat gevonden. Zoek opnieuw met een aangepaste vertrekperiode of kies voor een andere bestemming.
    Heeft u een vraag naar aanleiding van deze melding? Neem dan contact op met 1 van onze 70 specialisten per telefoon 020-6261011.

Zoals in paspoort

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten

Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries

Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar

Voorbeeld : Baldë wordt Balde

Familienaam groen omcirkeld

Eerste voornaam rood omcirkeld

wtc

KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: