Ierland

Vliegtickets Ierland


Ierland, een van de World Ticket Center bestemmingen waar u met een vliegticket Ierland een bijzondere tijd kunt beleven. Ierland is een eiland en grenst aan Noord-Ierland, dat tot het verenigd Koninkrijk behoort. Verder wordt Ierland omringd door de Atlantische Oceaan, de Ierse Zee, maar ook het George Kanaal en de Keltische Zee. World Ticket Center brengt u met een vliegticket Ierland naar het land van de Keltische Oudheid, naar de Ierse schatten van het verleden.


Ierland huurauto boeken, de tijd van uw leven

 
De perfecte bestemming voor een huurauto. Ierland heeft de leukste routes en prachtige landschappen die u aanschouwt tijdens uw reis naar het verleden. Met uw vliegticket Ierland landt u op de hoofdstad Dublin, waar uw zoektocht naar het verleden begint in het historische Dublin Castle, u daarna een Iers drankje naar keuze nuttigt in het Temple Bar gebied en de volgende dag uittrekt voor Het Phoenix park, waar u langs het paleis van de Ierse president wandelt en misschien wel een bezoekje aan de Dublin Zoo brengt.

Cork brengt u het verhaal van de Vikingen en de Noormannen die honderden jaren gelden vertrokken en aanmeerden in de zeehaven van Cork. De kathedralen St. Mary’s en St. Finbarre’s zijn zeer de moeite waard. Shannon town ligt aan de gelijknamige rivier, een idee is om de rivierroute te nemen en elke nacht in andere Ierland hotels te slapen; leuke, betaalbare hotels die u gemakkelijk boekt bok World Ticket Center.Uw vliegtickets Ierland bij World Ticket Center


Bij World Ticket Center boekt u tegen uiterst aantrekkelijke tarieven Ierland vliegtickets. Ierland is een bijzondere vakantiebestemming, een land waar u een prachtige rondreis kunt maken. Onze reisexperts staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook uw vliegtickets online boeken of neem contact op met één van onze adviseurs.

 
 
 
Voor telefonische boekingen geldt €0 customer service charge. Voor online boekingen geldt er €15 tot €45 customer service charge pp. Afhankelijk van uw klantniveau/soort, gelden er boekingskosten per boeking. Respectievelijk telefonisch/online: nieuwe klant €45/39, bronze €30/25, silver, €30/15, gold member €0
 

Vliegtickets Europa


   
Voor telefonische boekingen geldt €0 customer service charge. Voor online boekingen geldt er €15 tot €45 customer service charge pp. Afhankelijk van uw klantniveau/soort, gelden er boekingskosten per boeking. Respectievelijk telefonisch/online: nieuwe klant €45/39, bronze €30/25, silver, €30/15, gold member €0
 
 

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.
 

Heenvlucht
Terugvlucht
Loading ...
Vliegtickets, hotels en auto huren in Ierland
Klantenservice:   020-6261011  |    070-661671
Ma-Vr: 09.00 tot 21.00 uur  |  Za: 10.00 tot 17.00 uur  |  Zo: 11.00 tot 17.00 uur
Warchild Trophy Cabinet
 
 
 
Weer in Ierland


Verwachting voor de week

wo. 26-11
nevel
(0°)
do. 27-11
vrij veel bewolking
(1°)
vr. 28-11
vrij veel bewolking
(6°) 11°
za. 29-11
bewolkt en af en toe regen
(8°) 11°
zo. 30-11
zwaar bewolkt en af en toe regen
(7°) 11°
Weersverwachting door: WeerOnline
 
Schrijf een reiservaring over Ierland
 • WTC.nl behoudt zich het recht om reiservaringen af te keuren waarbij niet aan de regels is gehouden
 • De cijfers dienen goed te worden onderbouwd
 • U kunt slechts 1 reiservaring per bestemming/land/continent opgeven
 • Houd er rekening mee dat iedereen zijn eigen mening heeft en respecteer de meningen van anderen
 • Meningen van medewerkers van verkeersbureaus, ambassades en vvv’s zijn niet toegestaan
 • Het noemen en/of doorlinken van reisondernemingen als reisbureaus, touroperators en verkoopsites van tickets/hotels/autohuur is niet toegestaan.
 • Het is niet de bedoeling dat de reiservaringen als chat mogelijkheid wordt gebruikt
 • WTC.nl accepteert geen beoordelingen die discriminerende, scheldwoorden, beledigende teksten of reclame-uitingen bevatten
 • De beoordelingen worden door bezoekers van WTC.nl opgegeven als hun eigen ervaring en valt onder haar/zijn eigen verantwoordelijkheid
 • WTC.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de beoordelingen die geplaatst worden en de juistheden die de beoordelingen bevatten.
 • WTC.nl kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor welke geleden schade dan ook welke voortvloeit uit de door WTC.nl verstrekte informatie of de door de bezoekers geplaatste beoordelingen, vragen, antwoorden en overige teksten.
 • WTC.nl is niet verantwoordelijk voor links die naar andere sites gemaakt worden
 • Door het plaatsen van reiservaringen op de site van WTC.nl geeft u het niet-exclusieve, eeuwigdurende, overdraagbare, onherroepelijke en te sub-licentiëren recht, zonder dat daar enige vergoeding tegenover staat, om de inhoud en de cijfers van de ervaring te gebruiken, te reproduceren, aan te passen, te vertalen, te distribueren, te publiceren en afgeleide werken te creëren en om de reiservaringen in alle nu bekende en toekomstige media openbaar te maken en te verveelvoudigen.
 • WTC.nl verkoop de inhoud van de reiservaringen niet aan derde partijen en verhuurt, ruilt of verkoopt uw persoonsgegevens niet aan derden
 • U gaat ermee akkoord dat de door u op de website geplaatste reiservaring correct, accuraat en niet misleidend is. Met het plaatsen van de reiservaring op de website van WTC.nl, garandeert u dat u geen inbreuk pleegt op andermans rechten en dat u niet onrechtmatig handelt.
 • WTC.nl heeft het recht om uw reiservaring ook in een andere taal te vertalen en op buitenlandse sites te communiceren
 • Het is niet toegestaan om informatie/beoordelingen op enige wijze te copieren en zonder schriftelijke toestemming van WTC.nl op geen enkele wijze te gebruiken voor doeleinden die buiten de site omgaan van WTC.nl. Commercieel gebruik is uiteraard te allen tijde uitgesloten.
 • De teksten op deze site zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan WTC.nl.


Er zijn nog geen reviews (reiservaringen) voor deze bestemming 


 
Zoeken op bestemming
Bestemmingen in Ierland
KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: