Napels

Vliegtickets Napels

Dit is een bijzondere Italië bestemming als u kiest voor een vliegticket Napels. Vrij zuidelijk aan de westkust van het land ligt deze authentieke stad met een ongekende historie. Spreekt u toevallig goed Italiaans, dan kan het zomaar zijn dat u de mensen in Napels niet verstaat. Napels heeft een bijzonder dialect, waardoor men spreekt over een daadwerkelijk andere taal. Laat u hierdoor niet weerhouden een vliegticket Napels te boeken. Ook een hotel Napels of huurauto Napels zijn bij World Ticket Center zo online geboekt. En wilt u toch per se Italiaans praten, kies dan voor een andere Italië bestemming. Wij noemen een Milaan, Rome, Rimini, Florence, Venetië en Verona. Italië is een van de meest geliefde Europese vakantielanden.

Schitterende ligging

Napels is gelegen aan zee, om precies te zijn aan de Golf van Napels. De stad kent een bijzonder uitzicht, want als u in de verte over het water tuurt, ziet u de vulkaan Vesuvius. Bent u lang genoeg in Napels, dan is dit een aanrader om te bezichtigen, want aan de voet van de Vesuvius liggen de ruïnes van Pompeii en Herculaneum. De stad Napels is goed per voet te ontdekken, maar is voor Nederlandse begrippen zeer heuvelachtig te noemen. Begin met een wandeling in de buurt van het Piazza Maggiore. Dit is een prachtig plein in het oude centrum van de stad. Het plein is omgeven door historische panden en tevens de ontmoetingsplaats voor de Napolitanen. Erg leuk om te zien hoe de locals hier het Napolitaanse stadsleven beleven en uitdragen. Uiteraard kunt u ook in deze Italiaanse stad goed winkelen.

Uitzicht op Sicilië

De Vesuvius is samen met de Etna op Sicilië een nog actieve vulkaan. De krater ligt op 1281 meter hoogte en de vulkaan heeft een doorsnede van ongeveer 8 kilometer. De ruïnes van Pompeii liggen net buiten de stad. Deze stad waar 20.000 mensen woonden is in 79 na christus compleet verwoest en is nu een van de grootste bezienswaardigheden van Italië.

Boek vandaag nog een van de voordelige vliegtickets Napels en ontdek het zuiden van dit geweldige vakantieland. Een vliegticket Napels is bij World Ticket Center in een mum van tijd geboekt.  
 
 
Voor telefonische boekingen geldt €0 customer service charge. Voor online boekingen geldt er €15 tot €45 customer service charge pp. Afhankelijk van uw klantniveau/soort, gelden er boekingskosten per boeking. Respectievelijk telefonisch/online: nieuwe klant €45/39, bronze €30/25, silver, €30/15, gold member €0
 

Vliegtickets Italië


   
Voor telefonische boekingen geldt €0 customer service charge. Voor online boekingen geldt er €15 tot €45 customer service charge pp. Afhankelijk van uw klantniveau/soort, gelden er boekingskosten per boeking. Respectievelijk telefonisch/online: nieuwe klant €45/39, bronze €30/25, silver, €30/15, gold member €0
 
 

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.
 

Heenvlucht
Terugvlucht
Loading ...
Vliegtickets, hotels en auto huren in Napels
Klantenservice:   020-6261011  |    070-661671
Ma-Vr: 09.00 tot 21.00 uur  |  Za: 10.00 tot 17.00 uur  |  Zo: 11.00 tot 17.00 uur
Warchild Trophy Cabinet
 
 
 
Weer in Napels


Verwachting voor de week

ma. 24-11
vrij zonnig
(22°) 28°
di. 25-11
bewolkt met lichte regen of motregen
(21°) 28°
wo. 26-11
bewolkt en zware regen
(20°) 22°
do. 27-11
vrij zonnig
(10°) 23°
vr. 28-11
vrij zonnig
(11°) 24°
Weersverwachting door: WeerOnline
 
Schrijf een reiservaring over Napels
 • WTC.nl behoudt zich het recht om reiservaringen af te keuren waarbij niet aan de regels is gehouden
 • De cijfers dienen goed te worden onderbouwd
 • U kunt slechts 1 reiservaring per bestemming/land/continent opgeven
 • Houd er rekening mee dat iedereen zijn eigen mening heeft en respecteer de meningen van anderen
 • Meningen van medewerkers van verkeersbureaus, ambassades en vvv’s zijn niet toegestaan
 • Het noemen en/of doorlinken van reisondernemingen als reisbureaus, touroperators en verkoopsites van tickets/hotels/autohuur is niet toegestaan.
 • Het is niet de bedoeling dat de reiservaringen als chat mogelijkheid wordt gebruikt
 • WTC.nl accepteert geen beoordelingen die discriminerende, scheldwoorden, beledigende teksten of reclame-uitingen bevatten
 • De beoordelingen worden door bezoekers van WTC.nl opgegeven als hun eigen ervaring en valt onder haar/zijn eigen verantwoordelijkheid
 • WTC.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de beoordelingen die geplaatst worden en de juistheden die de beoordelingen bevatten.
 • WTC.nl kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor welke geleden schade dan ook welke voortvloeit uit de door WTC.nl verstrekte informatie of de door de bezoekers geplaatste beoordelingen, vragen, antwoorden en overige teksten.
 • WTC.nl is niet verantwoordelijk voor links die naar andere sites gemaakt worden
 • Door het plaatsen van reiservaringen op de site van WTC.nl geeft u het niet-exclusieve, eeuwigdurende, overdraagbare, onherroepelijke en te sub-licentiëren recht, zonder dat daar enige vergoeding tegenover staat, om de inhoud en de cijfers van de ervaring te gebruiken, te reproduceren, aan te passen, te vertalen, te distribueren, te publiceren en afgeleide werken te creëren en om de reiservaringen in alle nu bekende en toekomstige media openbaar te maken en te verveelvoudigen.
 • WTC.nl verkoop de inhoud van de reiservaringen niet aan derde partijen en verhuurt, ruilt of verkoopt uw persoonsgegevens niet aan derden
 • U gaat ermee akkoord dat de door u op de website geplaatste reiservaring correct, accuraat en niet misleidend is. Met het plaatsen van de reiservaring op de website van WTC.nl, garandeert u dat u geen inbreuk pleegt op andermans rechten en dat u niet onrechtmatig handelt.
 • WTC.nl heeft het recht om uw reiservaring ook in een andere taal te vertalen en op buitenlandse sites te communiceren
 • Het is niet toegestaan om informatie/beoordelingen op enige wijze te copieren en zonder schriftelijke toestemming van WTC.nl op geen enkele wijze te gebruiken voor doeleinden die buiten de site omgaan van WTC.nl. Commercieel gebruik is uiteraard te allen tijde uitgesloten.
 • De teksten op deze site zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan WTC.nl.


Er zijn nog geen reviews (reiservaringen) voor deze bestemming 


 
Zoeken op bestemming
Bestemmingen in Italië
KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: