Rimini

Vliegtickets Rimini

World Ticket Center houdt van Rimini en de omliggende dorpen, maar soms denkt men dat Rimini een plek is voor feestende jongeren. Het tegendeel is waar. Wie van Italiaanse dynamiek houdt, drukke stranden, leuke restaurants, mooie winkels en markten, zit hier hartstikke goed met een vliegticket Rimini. En hebt u eenmaal uw hart verpand aan Rimini, dan komt u hier zeker terug. Vliegtickets Rimini zijn het merendeel van het jaar echt voordelig geprijsd. U huurt een appartement of boekt een van de hotels Rimini en de vakantie is een feit.

Het achterland

De zonaanbidders hebben in de zomer een prima tijd in Rimini en het direct ernaast gelegen Riccione. In principe hoeft u ook de plaatsjes niet uit. Hier vindt u immens veel strandtenten, een mooi historisch stadshart – Rimini – grote leuke markten en prachtige winkels – van chique Italiaanse modemerken tot kleine boetiekjes. En vergeet de leuke pittoreske havens van Riccione en Rimini niet. Maar als u meer wilt zien van deze kuststreek, dan raden wij u dit van harte aan. Kies voor een van de World Ticket Center huurauto’s Rimini en u ontdekt dat de omgeving van Rimini veel meer te bieden heeft dan alleen zon, zee en strand.

Venetië, Florence en San Marino

De mooie steden Venetië en Florence zijn binnen een paar uur te berijden, zeker als u kiest voor de Italiaanse snelwegen. Uw toeristenhart gaat sneller kloppen als u door het autovrije Venetië wandelt. Tip van World Ticket Center: loop vanaf de grote parkeerplaats naar het San Marcoplein en neem als u weer weggaat het veerbootje terug. Dit is een soort openbaar vervoer, maar dan over het water. Het is een mooie beleving. En dat geldt ook voor het prachtige Florence, waar u natuurlijk die bekende brug gezien moet hebben, de Ponte Vecchio. Zoekt u leuke plaatsen dichter bij huis, dan zijn Cattolica en Gabbiche Monte aanraders. San Marino is een must see en u bent er al binnen drie kwartier!

Vliegtickets Rimini zijn voordelig

U leest het goed, in Rimini heeft u gegarandeerd een leuke tijd. Deze plek aan de Adriatische Zee in Italië is een geliefde zonvakantiebestemming onder reizigers uit binnen- en buitenland.  
 
 
Voor telefonische boekingen geldt €0 customer service charge. Voor online boekingen geldt er €15 tot €45 customer service charge pp. Afhankelijk van uw klantniveau/soort, gelden er boekingskosten per boeking. Respectievelijk telefonisch/online: nieuwe klant €45/39, bronze €30/25, silver, €30/15, gold member €0
 

Vliegtickets Italië


   
Voor telefonische boekingen geldt €0 customer service charge. Voor online boekingen geldt er €15 tot €45 customer service charge pp. Afhankelijk van uw klantniveau/soort, gelden er boekingskosten per boeking. Respectievelijk telefonisch/online: nieuwe klant €45/39, bronze €30/25, silver, €30/15, gold member €0
 
 

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.
 

Heenvlucht
Terugvlucht
Loading ...
Vliegtickets, hotels en auto huren in Rimini
Klantenservice:   020-6261011  |    070-661671
Ma-Vr: 09.00 tot 21.00 uur  |  Za: 10.00 tot 17.00 uur  |  Zo: 11.00 tot 17.00 uur
Warchild Trophy Cabinet
 
 
 
Weer in Rimini


Verwachting voor de week

ma. 24-11
vrij veel bewolking
(8°) 14°
di. 25-11
vrij veel bewolking
(9°) 13°
wo. 26-11
zwaar bewolkt en af en toe regen
(10°) 13°
do. 27-11
zwaar bewolkt met lichte regen of motregen
(9°) 13°
vr. 28-11
vrij veel bewolking
(9°) 14°
Weersverwachting door: WeerOnline
 
Schrijf een reiservaring over Rimini
 • WTC.nl behoudt zich het recht om reiservaringen af te keuren waarbij niet aan de regels is gehouden
 • De cijfers dienen goed te worden onderbouwd
 • U kunt slechts 1 reiservaring per bestemming/land/continent opgeven
 • Houd er rekening mee dat iedereen zijn eigen mening heeft en respecteer de meningen van anderen
 • Meningen van medewerkers van verkeersbureaus, ambassades en vvv’s zijn niet toegestaan
 • Het noemen en/of doorlinken van reisondernemingen als reisbureaus, touroperators en verkoopsites van tickets/hotels/autohuur is niet toegestaan.
 • Het is niet de bedoeling dat de reiservaringen als chat mogelijkheid wordt gebruikt
 • WTC.nl accepteert geen beoordelingen die discriminerende, scheldwoorden, beledigende teksten of reclame-uitingen bevatten
 • De beoordelingen worden door bezoekers van WTC.nl opgegeven als hun eigen ervaring en valt onder haar/zijn eigen verantwoordelijkheid
 • WTC.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de beoordelingen die geplaatst worden en de juistheden die de beoordelingen bevatten.
 • WTC.nl kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor welke geleden schade dan ook welke voortvloeit uit de door WTC.nl verstrekte informatie of de door de bezoekers geplaatste beoordelingen, vragen, antwoorden en overige teksten.
 • WTC.nl is niet verantwoordelijk voor links die naar andere sites gemaakt worden
 • Door het plaatsen van reiservaringen op de site van WTC.nl geeft u het niet-exclusieve, eeuwigdurende, overdraagbare, onherroepelijke en te sub-licentiëren recht, zonder dat daar enige vergoeding tegenover staat, om de inhoud en de cijfers van de ervaring te gebruiken, te reproduceren, aan te passen, te vertalen, te distribueren, te publiceren en afgeleide werken te creëren en om de reiservaringen in alle nu bekende en toekomstige media openbaar te maken en te verveelvoudigen.
 • WTC.nl verkoop de inhoud van de reiservaringen niet aan derde partijen en verhuurt, ruilt of verkoopt uw persoonsgegevens niet aan derden
 • U gaat ermee akkoord dat de door u op de website geplaatste reiservaring correct, accuraat en niet misleidend is. Met het plaatsen van de reiservaring op de website van WTC.nl, garandeert u dat u geen inbreuk pleegt op andermans rechten en dat u niet onrechtmatig handelt.
 • WTC.nl heeft het recht om uw reiservaring ook in een andere taal te vertalen en op buitenlandse sites te communiceren
 • Het is niet toegestaan om informatie/beoordelingen op enige wijze te copieren en zonder schriftelijke toestemming van WTC.nl op geen enkele wijze te gebruiken voor doeleinden die buiten de site omgaan van WTC.nl. Commercieel gebruik is uiteraard te allen tijde uitgesloten.
 • De teksten op deze site zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan WTC.nl.


Er zijn nog geen reviews (reiservaringen) voor deze bestemming 


 
Zoeken op bestemming
Bestemmingen in Italië
KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: