Santiago de Compostela

Vliegtickets Santiago de Compostela

Heeft u altijd al die geweldige reis naar het meest bekende bedevaartsoord in Spanje willen maken? Reis dan met een vliegticket Santiago de Compostela voordelig af naar dit geliefde oord! Spanje is een van onze topbestemmingen in Europa! En dat is geheel terecht, de vriendelijke bevolking, de mooie natuur en de voortreffelijke Spaanse lekkernijen maken Spanje een droom van een bestemming dicht bij huis. Boek een vliegticket Santiago de Compostela, gelegen in het noordwesten van Spanje. Kies bij World Ticket Center voor een van de hotels Santiago de Compostela en geniet van een huurauto Santiago de Compostela waar u heel Spanje mee ontdekt! En misschien wel de grens bij Frankrijk of Portugal oversteekt.Spanje betovert!

Santiago de Compostela is een mystieke plek, hier begeeft u zich in een sfeer van vroeger tijden en daar staat dit bedevaartsoort in het noordwesten van Spanje ook om bekend. Jeruzalem en Rome zijn de meest bekende bedevaartsoorden, maar Santiago de Compostela doet er niet veel voor onder. Ten tijde van de middeleeuwen is de bodem gelegd voor de huidige aandacht. Vanuit de hele wereld komen pelgrims af op de stad om de heilige apostel Sint Jakob te eren, hij zou begraven zijn in Santiago de Compostela. Daarom is de stad een van de belangrijkste christelijke bedevaartsoorden. Pelgrims uit heel Europa volgen de zogenaamde Camino de Santiago – Camino betekent weg - die leidt naar deze stad.

Voordelige vliegtickets Santiago de Compostela

U boekt uw vliegticket Santiago tegen zeer schappelijke tarieven en het verblijf in dit bijzondere gebied is zeer betaalbaar. In Spanje heeft iedereen het naar zijn zin, dus wacht niet langer en geef uzelf een vliegticket Santiago cadeau. Neem ook eens een kijkje bij de tarieven van vluchten naar Vigo, Valladolid en Santander.

Beste reistijd: mei, juni en september.

 
 
 
Voor telefonische boekingen geldt €0 customer service charge. Voor online boekingen geldt er €15 tot €45 customer service charge pp. Afhankelijk van uw klantniveau/soort, gelden er boekingskosten per boeking. Respectievelijk telefonisch/online: nieuwe klant €45/39, bronze €30/25, silver, €30/15, gold member €0
 

Vliegtickets Spanje


   
Voor telefonische boekingen geldt €0 customer service charge. Voor online boekingen geldt er €15 tot €45 customer service charge pp. Afhankelijk van uw klantniveau/soort, gelden er boekingskosten per boeking. Respectievelijk telefonisch/online: nieuwe klant €45/39, bronze €30/25, silver, €30/15, gold member €0
 
 

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.
 

Heenvlucht
Terugvlucht
Loading ...
Vliegtickets, hotels en auto huren in Santiago de Compostela
Klantenservice:   020-6261011  |    070-661671
Ma-Vr: 09.00 tot 21.00 uur  |  Za: 10.00 tot 17.00 uur  |  Zo: 11.00 tot 17.00 uur
Warchild Trophy Cabinet
 
 
 
Weer in Santiago de Compostela


Verwachting voor de week

di. 25-11
bewolkt met lichte regen of motregen
(10°) 14°
wo. 26-11
nevel
(5°) 14°
do. 27-11
bewolkt met lichte regen of motregen
(5°) 14°
vr. 28-11
bewolkt en af en toe regen
(9°) 14°
za. 29-11
licht bewolkt
(9°) 16°
Weersverwachting door: WeerOnline
 
Schrijf een reiservaring over Santiago de Compostela
 • WTC.nl behoudt zich het recht om reiservaringen af te keuren waarbij niet aan de regels is gehouden
 • De cijfers dienen goed te worden onderbouwd
 • U kunt slechts 1 reiservaring per bestemming/land/continent opgeven
 • Houd er rekening mee dat iedereen zijn eigen mening heeft en respecteer de meningen van anderen
 • Meningen van medewerkers van verkeersbureaus, ambassades en vvv’s zijn niet toegestaan
 • Het noemen en/of doorlinken van reisondernemingen als reisbureaus, touroperators en verkoopsites van tickets/hotels/autohuur is niet toegestaan.
 • Het is niet de bedoeling dat de reiservaringen als chat mogelijkheid wordt gebruikt
 • WTC.nl accepteert geen beoordelingen die discriminerende, scheldwoorden, beledigende teksten of reclame-uitingen bevatten
 • De beoordelingen worden door bezoekers van WTC.nl opgegeven als hun eigen ervaring en valt onder haar/zijn eigen verantwoordelijkheid
 • WTC.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de beoordelingen die geplaatst worden en de juistheden die de beoordelingen bevatten.
 • WTC.nl kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor welke geleden schade dan ook welke voortvloeit uit de door WTC.nl verstrekte informatie of de door de bezoekers geplaatste beoordelingen, vragen, antwoorden en overige teksten.
 • WTC.nl is niet verantwoordelijk voor links die naar andere sites gemaakt worden
 • Door het plaatsen van reiservaringen op de site van WTC.nl geeft u het niet-exclusieve, eeuwigdurende, overdraagbare, onherroepelijke en te sub-licentiëren recht, zonder dat daar enige vergoeding tegenover staat, om de inhoud en de cijfers van de ervaring te gebruiken, te reproduceren, aan te passen, te vertalen, te distribueren, te publiceren en afgeleide werken te creëren en om de reiservaringen in alle nu bekende en toekomstige media openbaar te maken en te verveelvoudigen.
 • WTC.nl verkoop de inhoud van de reiservaringen niet aan derde partijen en verhuurt, ruilt of verkoopt uw persoonsgegevens niet aan derden
 • U gaat ermee akkoord dat de door u op de website geplaatste reiservaring correct, accuraat en niet misleidend is. Met het plaatsen van de reiservaring op de website van WTC.nl, garandeert u dat u geen inbreuk pleegt op andermans rechten en dat u niet onrechtmatig handelt.
 • WTC.nl heeft het recht om uw reiservaring ook in een andere taal te vertalen en op buitenlandse sites te communiceren
 • Het is niet toegestaan om informatie/beoordelingen op enige wijze te copieren en zonder schriftelijke toestemming van WTC.nl op geen enkele wijze te gebruiken voor doeleinden die buiten de site omgaan van WTC.nl. Commercieel gebruik is uiteraard te allen tijde uitgesloten.
 • De teksten op deze site zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan WTC.nl.


Er zijn nog geen reviews (reiservaringen) voor deze bestemming 


 
Zoeken op bestemming
Bestemmingen in Spanje
KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: