Fly Drive

Maak een verre reis, kies een Fly Drive
Een van de meest gekozen Verre reis soorten is die van de vrijheid op wielen. Vele reizigers genieten ervan om op eigen gelegenheid een stad, land of continent te ontdekken. Natuurlijk kan dit op de meeste plekken met het openbaar vervoer, per taxi of georganiseerde trips. Maar het echte vrijheidsgevoel tijdens uw verre reis ervaart u als u kiest voor een Fly Drive vakantie of een Fly & Camper reis! De kosten zijn relatief laag, waarbij het voordeel van een Fly & Camperreis is dat er niet per se extra hotelovernachtingen geboekt hoeven te worden. Bij een Fly Drive kiest de zekere reiziger voor een vooraf geregelde reis: alle hotels liggen vast gedurende de Verre reis. Het avontuurlijke type laat de teugels los en volgt de horizon, ter plekke worden de slaapplaatsen geregeld. In het laatste geval adviseert WTC altijd om in ieder geval de eerste twee en de laatste twee nachten van de Fly Drive vast te leggen. Zo kunt u op het gemak even inkomen!

Het Fly Drive succesverhaal
Bij WTC is het sinds jaar en dag een van de meest geliefde verre reizen: een Fly Drive vakantie. Maak een goede start en kies een land dat bij u past, een land dat u aanspreekt en waar u meer van wilt weten. Verdeel uw Fly Drive of Fly & Camper in blokken en doe dit bewust. De hoofdzaak van een Autorondreis is natuurlijk de huurauto die als vrijheidsinstrument door u wordt ingezet. Regelmatig horen wij van reizigers bij terugkomst dat de Fly Drive goed bevallen is, maar ook her en der wat inspannend en soms vermoeiend is geweest. Ons advies: pak uw rustmomenten! Kies bewust voor dagen dat u de auto laat staan. Geniet bijvoorbeeld van een stad, een mooi strand of een nationaal park. Zo laadt u zich op om vervolgens weer verder te reizen naar die nieuwe onontdekte plek. Dat is het mooie van de ware Fly Drive vakantie, de Autorondreis of een Fly & Camper reis.

Reisdocumenten
Aangezien de regels voor visa regelmatig wijzigen en er ook afwijkende voorwaarden gelden voor verschillende soorten reizen, kunnen wij geen lijst publiceren met landen waarvoor een visum noodzakelijk is. Wij verwijzen u daarom naar www.visumplus.nl waar u per bestemming de benodigde en actuele reisinformatie kunt vinden. Ook kunt u online achterhalen of u voor uw Fly Drive een internationaal rijbewijs nodig heeft, deze kunt u bij een lokaal ANWB kantoor ophalen. Heeft u vragen, neem dan contact op met een van de WTC reisdeskundigen!


Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.
WTC.nl banner
Alle aanbiedingen in 1 overzicht!
Bespaar tijd! Wij tonen u direct de beste prijs
Bij WTC.nl heeft u een ruime keuze uit Fly & Drives en Autorondreizen naar bestemmingen wereldwijd. Onze Fly & Drives bestaan uit vlucht en autohuur waarmee u flexibel bent om uw route en tempo zelf te bepalen. Uiteraard kunnen wij ook hotelovernachtingen voor u bijboeken.
Geeft u de voorkeur aan een uitgestippelde route inclusief overnachtingen, kies dan voor een van onze scherp geprijsde Autorondreizen.

Aanbiedingen

 • wtc
  Big Five Discovery

  Big Five Discovery

  13-daagse reis excl. vlucht

  Autorondreis

  v.a. € 671,-

Zoals in paspoort

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten

Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries

Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar

Voorbeeld : Baldë wordt Balde

Familienaam groen omcirkeld

Eerste voornaam rood omcirkeld

wtc

KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: