Fly drive Afrika

Fly Drive Afrika, ruime keuze voor u!
Het belooft een onvergetelijke trip te worden naar het continent aan de andere kant van de Middellandse Zee. Een Fly Drive Afrika is een reisoptie waar steeds meer reizigers vandaag de dag voor kiezen bij WTC.nl. En waarom ook niet, zelfs in een Afrikaans land met veel ongerepte natuur en onverharde wegen biedt de huurautosoort 4 wheel drive uitkomst. En avonturiers maken hier graag gebruik van bij een Fly Drive Afrika. Maar ook als het een Fly drive Afrika naar Zuid-Afrika betreft, waar u comfortabel in uw vijfdeurs stationwagon wil rijden met een verkoelend cilmate control systeem, bent u bij WTC aan het goede adres. Wij zorgen dat op de luchthaven van bestemming de huurauto voor u klaarstaat. Van u wordt een inspectie van de auto verwacht, vervolgens een krabbel en dan kan de langverwachte Fly Drive Afrika echt beginnen. Overigens raden wij iedereen aan de eerste nachten accommodatie vooraf vast te leggen. Zo begint u ontspannen aan deze reis en kunt u rustig wennen aan eventueel tijdverschil en natuurlijk aan de nodige klimatologische verschillen.

Praktisch informatie
Beste reistijd - U kunt het hele jaar door bij WTC voor een Fly Drive Afrika terecht. Geheel afhankelijk van uw voorkeuren en reisdoel, kiest u het jaargetijde. WTC doet u vervolgens altijd de scherpste aanbieding van dat moment.
Reisdocumenten – WTC.nl heeft in de loop der jaren gemerkt dat de regels voor visa regelmatig wijzigen en er ook afwijkende voorwaarden gelden voor verschillende soorten reizen. Daarom kunnen wij geen lijst publiceren met landen waarvoor een visum noodzakelijk is. Wij verwijzen u daarom naar www.visumplus.nl waar u per bestemming de benodigde en actuele reisinformatie kunt vinden. Zo bent u altijd op de hoogte van wat u nodig heeft voor welk land als u kiest voor deze Afrika reis.
De landen - Kiest u voor een Afrika vakantie, dan kunt u afreizen naar de volgende Afrikaanse landen: Algerije, Angola, Benin, Botswana, Burkina Faso, Comoren, Congo-Brazzaville, Congo-Kinshasa, Djibouti, Egypte, Equatoriaal Guinea, Ethiopië, Gambia, Ghana, Kaapverdië, Kameroen, Kenia, La Reunion, Lesotho, Libië, Madagascar, Malawi, Mali, Marokko, Mauritanië, Mauritius, Mozambique, Namibië, Nigeria, Oeganda, Rwanda, Sao Tome en Principe, Senegal, Seychellen, Sierra Leone, Swaziland, Tanzania, Togo, Tunesië, Uganda, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Overigens is niet altijd voor elk land in Afrika een Fly Drive Afrika reis beschikbaar.

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

1 tot 2 van 2 resultaten

Sorteer op:   Best geboektprijs

Zoals in paspoort

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten

Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries

Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar

Voorbeeld : Baldë wordt Balde

Familienaam groen omcirkeld

Eerste voornaam rood omcirkeld

wtc

KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: