Fly drive Australie en Pacific

Fly Drive Australië en Pacific, ultieme vrijheid down under!
Het vakantieland bij uitstek voor een Fly Drive is natuurlijk Australië. Backpackers, gezinnen, vrienden of verliefde stelletjes kiezen met grote regelmaat voor deze fijne manier van reizen. Na de lange vlucht die hoort bij een Fly Drive Australië en Pacific, staat de huurauto voor u klaar. Alles even controleren, de auto en de papieren en vervolgens uw krabbel zetten. Dan door naar de eerste accommodatie voor een verfrissende douche en rustig acclimatiseren. En vooral genieten en goed om u heenkijken, want uw droomreis is werkelijkheid geworden. En een Fly Drive Australië en Pacific kan natuurlijk ook betekenen dat u er een lange reis van maakt en meerdere landen bezoekt die WTC.nl tot dit deel van de werd rekent.
 
Praktische informatie
De landen -  Kiest u voor een vakantiereis inclusief vlucht en autohuur naar Australië en Pacific, dan reist u af naar een of meerdere van de volgende landen: Australië, Fiji, Kiribati, Marshalleilanden, Micronesië, Nauru, Nieuw-Zeeland, Palau, Salomonseilanden, Samoa, Tonga, Tuvalu of Vanuatu.
Reisdocumenten - Aangezien de regels voor visa regelmatig wijzigen en er ook afwijkende voorwaarden gelden voor verschillende soorten reizen, kunnen wij geen lijst publiceren met landen waarvoor een visum noodzakelijk is. Wij verwijzen u daarom naar www.visumplus.nl waar u per bestemming de benodigde en actuele reisinformatie kunt vinden.
 
Highligts Australië en Pacific bestemmingen
·         The Great Barrier Reef, de trots van Australië en het walhalla voor snorkelaars en diepzeeduikers
·         De westkust van Australië, waar u nabij Perth een aantal maanden per jaar beslist walvissen in de ogen kunt kijken.
·         Hervey Bay in Australië, waar dolfijnen niet te missen zijn
·         De imposante Fiji eilanden, bergachtig van structuur met ongekende parelwitte stranden en een onnavolgbare, ongerepte natuur
·         De rust van de twee schiereilanden die samen Nieuw-Zeeland vormen, voor reizigers die van stilte en lange wandelingen houden
·         Palau, waar de onderwaterwereld u zo zal aanspreken, dat u er elk jaar terug wil keren.
 
WTC.nl zou wel de hele website kunnen vullen met mooie bezienswaardigheden en plekken die u niet mag missen in Australië en Pacific bestemmingen. Maar waar u ook voor kiest, een ding staat vast: dit wordt een verre autovakantie om nooit meer te vergeten!

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

1 tot 9 van 9 resultaten

Sorteer op:   Best geboektprijs

Zoals in paspoort

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten

Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries

Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar

Voorbeeld : Baldë wordt Balde

Familienaam groen omcirkeld

Eerste voornaam rood omcirkeld

wtc

KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: