Fly drive Azie

Fly Drive Azië, nieuwe manier van reizen
Azië is het continent waar backpacken reizen per openbaar vervoer altijd hoog in het vaandel heeft gestaan. En nog natuurlijk, maar de laatste jaren is daar het fenomeen Fly drive Azië aan toe te voegen. In de zomers maakt u de lange vlucht naar bijvoorbeeld Thailand of Maleisië, waar vervolgens op de luchthaven uw jeep cabrio op u staat te wachten. Op deze wijze reist u nog steeds van accommodatie naar accommodatie, maar mag u er het label backpacking de luxe aan hangen. Een Fly Drive Azie vereist wel oplettendheid en een globale reisindeling, want in een land als bijvoorbeeld India treft u veel onverharde wegen. Het gemak waarmee het Europese wegennet voorziet in snelle snelwegroutes om van a naar b te komen, is niet altijd in elk Aziatisch land te vinden. Maar laat het u niet weerhouden om een Fly drive Azië te boeken, het wordt hoe dan ook een droom van een verre reis.
 
Vlucht en autohuur ineen
Kiest u voor de Fly drive optie, dan betaalt u een totaalprijs voor de retourvlucht en de autohuur, inclusief optimale verzekeringen. Soms zitten daar ook nog enkele hotelovernachtingen bij. Is dit laatst niet het geval,dan adviseren wij om sowieso de eerste paar nachten en de laatste twee nachten van uw Azië vakantie vooraf vast te leggen. Zo begint en eindigt uw vakantie ontspannen en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan, zoals volgeboekte hotels vanwege een jaarlijks terugkerend nationaal event dat u even over het hoofd had gezien.
 
De Azië bestemmingen
Een WTC.nl Azië vakantie gaat naar de volgende landen: Azerbeidzjan, Bahrein, Bangladesh, Bhutan, Brunei, Cambodja, China, Filipijnen, Hong Kong, India, Indonesië, Irak, Iran, Israel, Japan, Jemen, Jordanië, Kazachstan, Kirgizië, Koeweit, Laos, Libanon, Malediven, Maleisië, Mongolië, Nepal, Oezbekistan, Oman, Pakistan, Papoea Nieuw Guinea, Qatar, Saoedi-Arabië, Singapore, Sri Lanka, Syrie, Taiwan, Thailand, Verenigde Arabische Emiraten, Vietnam en Zuid-Korea.
 
Als vanzelfsprekend is niet in elk Aziatisch land een Fly Drive Azië beschikbaar. Zo heeft u op de vele duizenden eilandjes behorend tot de archipel de Malediven helemaal niets aan een huurauto, ze zijn er niet eens te boeken. En behoren en er landen in Azië, waar de politiek situatie impliceert dat u hier beter niet in alle vrijheid dient rond te trekken, zonder gevaar te lopen. Op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken vindt u altijd up to date informatie met betrekking tot de veiligheid van te bereizen gebieden over heel de wereld.

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

1 tot 0 van 0 resultaten

Sorteer op:   Best geboektprijs
  • Helaas er is geen passend resultaat gevonden. Zoek opnieuw met een aangepaste vertrekperiode of kies voor een andere bestemming.
    Heeft u een vraag naar aanleiding van deze melding? Neem dan contact op met 1 van onze 70 specialisten per telefoon 020-6261011.

Zoals in paspoort

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten

Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries

Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar

Voorbeeld : Baldë wordt Balde

Familienaam groen omcirkeld

Eerste voornaam rood omcirkeld

wtc

KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: