Fly drive Midden-Amerika en Caribbean

Fly Drive Midden-Amerika, uw droom komt uit
Een Fly Drive Midden-Amerika & Carribean, wat een superidee voor een avontuurlijke vakantie. U vliegt naar een luchthaven ergens in Midden-Amerika, alwaar de huurauto die u zorgvuldig uitgekozen heeft op u staat te wachten. Al het papierwerk is gedaan, de verzekeringen zijn in orde en alleen uw krabbel staat nog tussen u en de Fly Drive Midden-Amerika in. Zorg ervoor dat u precies die hoeveelheid kilometers maakt die goed voor u zijn. een Fly Drive Midden-Amerika kan best vermoeiend zijn als u te weinig rust kent. Dat kunt u voorkomen door delen van uw vakantie te blokken voor de broodnodige ontspanning. Zorg voor autoloze dagen of dagen met korte autoritjes en geniet dan bijvoorbeeld van de stad, een mooi strand of een nationaal park. Zo laadt u zich op om vervolgens weer verder te reizen naar die nieuwe onontdekte plek. Zo haalt u het optimale uit uw WTC Fly Drive Midden-Amerika reis.
 
Praktische informatie
Taal - Midden-Amerika, u heeft een ruime keuze en zoals we allemaal weten, elk land kent een eigen officiële taal. Overigens geldt ook in Midden-Amerika de stelregel: hoe meer toerisme op een bepaalde plek, hoe groter de kans dat u zich met de Engelse taal verstaanbaar kunt maken.
De landen - Bij WTC reist u in het geval van een Fly Drive Midden-Amerika & Carribean af naar een van de volgende 36 landen: Amerikaanse Maagdeneilanden, Anguilla, Aruba, Bahamas, Barbados, Barbuda, Belize, Bermuda, Britse Maagdeneilanden, Costa Rica, Cuba, Dominica, Dominicaanse Republiek, El Salvador, Grenada, Guadeloupe, Guatemala, Haiti, Honduras, Jamaica, Kaaiman Eilanden, Martinique, Mexico, Montserrat, Navassa, Nederlandse Antillen, Nicaragua, Panama, Puerto Rico, Saint-Barthelemy, Saint Kitts en Nevis, Saint-Pierre en Miquelon, Saint-Vincent en Grenadines, Santa Lucia, Trinidad & Tobago en Turks- en Caicoseilanden
Visum regelen - Aangezien de regels voor visa regelmatig wijzigen en er ook afwijkende voorwaarden gelden voor verschillende soorten reizen, kan WTC geen lijst publiceren met landen waarvoor een visum noodzakelijk is. Voor up to date informatie hieromtrent verwijzen wij u daarom naar www.visumplus.nl waar u per bestemming de benodigde en actuele reisinformatie kunt vinden.
 
Fly Drive Midden-Amerika opties
Voor deze specifieke reisvorm zijn er vele mogelijkheden voor u als reiziger. Zo kunt u kiezen uit een Fly Drive soort waarbij alle accommodaties vooraf vastgelegd zijn. U weet precies welke nacht u waar doorbrengt, een geruststellend gegeven. Ook kunt u ervoor kiezen een avontuurlijkere Fly Drive te boeken en zelf uw overnachtingen ter plekke te regelen. Verder is het mogelijk om uw Fly Drive te combineren met binnenlandse vluchten, om zo alles uit uw Midden-Amerika reis te halen. Een en ander kunt u zelf online boeken, maar ook de WTC.nl reisspecialisten staan zeven dagen in de week voor u klaar.

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

1 tot 3 van 3 resultaten

Sorteer op:   Best geboektprijs

Zoals in paspoort

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten

Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries

Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar

Voorbeeld : Baldë wordt Balde

Familienaam groen omcirkeld

Eerste voornaam rood omcirkeld

wtc

KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: