Fly drive Noord-Amerika

Fly Drive Noord-Amerika, een droom die uitkomt
Voor de reizigers die houden van een stukje vrijheid op vakantie is er ooit de term Fly Drive bedacht. Vliegen naar een continent naar keuze en dan met het gemak van een auto de vakantie beginnen. Bij een Fly Drive Noord-Amerika reist u af naar een luchthaven in Canada, de Verenigde Staten, Groenland, of Hawaï. Deze landen worden in de reiswereld tot Noord-Amerika gerekend. Eenmaal aangekomen op de luchthaven is alles tiptop voor u geregeld door de WTC Fly drive Noord-Amerika specialisten. Direct bij aankomst kunt u op de afdeling rent-a-car uw huurauto ophalen. Koffers erin en direct door naar uw accommodatie. Veel Fly Drive liefhebbers rijden op de bonnefooi van bijvoorbeeld hotel naar hotel. Een avontuurlijk gevoel en een vakantie vol verrassingen. Wij raden echter aan om in ieder geval de eerste paar nachten en de laatste nachten van uw reis de accommodatie vast te leggen. Zo bouwt u een hoop zekerheid in en voorkomt u radeloos zoeken naar een slaapplek voor de nacht. Natuurlijk kunnen wij ook de overnachtingen voor u vastleggen. 
 
Praktische informatie
Taal – In de Verenigde Staten spreekt men de Amerikaans-Engelse taal, in Canada spreekt men Engels en Frans. In Mexico spreekt vrijwel de gehele bevolking de officiële landstaal Spaans. Is Spaans niet uw sterkste kant, wees dan gerust, in de drukke gebieden en grote steden komt u heel ver met de Engelse taal. Op Hawaï kunt u met de Amerikaanse taal terecht en in Groenland spreekt men Groenlands – verwant aan het Inuktitut – en Deens.
Ligging en klimaat – Noord-Amerika ligt op het Noordelijk halfrond, en over het algemeen geldt hoe noordelijker, hoe kouder de winters en hoe zuidelijker hoe heter den vochtiger de zomers.
Tijdverschil – De tijdzones in Noord-Amerika variëren van 5 tot 8 uur verschil met Nederland.
Munteenheid - In de Verenigde Staten en op Hawaï betaalt men met Amerikaanse dollars, in Canada met de Canadese dollar en in Mexico met de Mexicaanse peso. In Groenland met de Deense kroon.
Vliegduur - Een vliegreis van Amsterdam naar Noord-Amerika varieert van 6 tot ongeveer 12 uur.
Beste reistijd - U kunt het hele jaar door bij WTC voor een Fly Drive Noord-Amerika terecht. Geheel afhankelijk van uw voorkeuren en reisdoel, kiest u het jaargetijde. WTC.nl doet u vervolgens altijd de scherpste aanbieding van dat moment.
Reisdocumenten - Aangezien de regels voor visa regelmatig wijzigen en er ook afwijkende voorwaarden gelden voor verschillende soorten reizen, kunnen wij geen lijst publiceren met landen waarvoor een visum noodzakelijk is. Wij verwijzen u daarom naar www.visumplus.nl waar u per bestemming de benodigde en actuele reisinformatie kunt vinden.
 
Amerikaans visum en reistoestemming
Reist u met een Nederlands of Belgisch paspoort naar de Verenigde Staten dan bent u verplicht om minimaal 72 uur van te voren een elektronische reistoestemming aan te vragen. Op de website https://esta.cbp.dhs.gov/esta kunt u uw reistoestemming aanvragen. Gaat de Fly Drive Noord-Amerika naar de Verenigde Staten, zorg dan dat u alles tot in de puntjes hebt geregeld wat betreft uw reisdocumenten en toestemmingaanvraag, zodat u na landing in dit prachtige land, bij de Amerikaanse douane niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij wensen u een fantastische tijd toe met uw Fly Drive Noord-Amerika aankoop!

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

1 tot 10 van 24 resultaten

Sorteer op:   Best geboektprijs

Zoals in paspoort

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten

Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries

Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar

Voorbeeld : Baldë wordt Balde

Familienaam groen omcirkeld

Eerste voornaam rood omcirkeld

wtc

KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: