Britse Maagdeneilanden

Vliegtickets Britse Maagdeneilanden

De Britse Maagdeneilanden zijn een onderdeel van de Antillen. Deze bijzondere eilandengroep ligt in het Caribisch gebied en bestaat uit meer dan 50 eilanden. U vindt er parelwitte zandstranden, palmbomen, azuurblauwe zee en met een vliegticket Britse Maagdeneilanden van World Ticket Center is deze reis naar het paradijs, nog eens betaalbaar ook. U bent nog maar een vliegticket Britse Maagdeneilanden verwijderd van een droomvakantie.


Reis in hartje winter af naar de zon op de Britse Maagdeneilanden

Op de Britse Maagdeneilanden heerst een subtropisch klimaat, in de winter is het hier ongeveer 25 graden Celsius. In hartje winter afreizen naar de Britse Maagdeneilanden is dan ook zeker aan te raden.

Het grootste eiland is Tortola. Wandel hier door de prachtige ongerepte natuur, geniet van een dagje ontspannen op een paradijselijk mooi strand en overnacht in alleen de beste Britse Maagdeneilanden hotels. Wij raden u tevens aan een Britse Maagdeneilanden huurauto te boeken, zodat u alle mooie plekken op de eilanden in uw eigen tempo ontdekt.


Tortola, Road Town en Virgin Gorda, ontdek het allemaal!

Breng op het eiland Tortola een bezoek aan Sage Mountain National Park, dit is een bijzonder dichtbegroeid bos dat sterk lijkt op een tropisch regenwoud. U vindt hier tevens de hoofdstad van de Britse Maagdeneilanden, Road Town. Er is in deze stad genoeg te beleven voor jong en oud. Heeft u behoefte aan wat meer rust en ontspanning, reis dan naar het verlaten eiland Virgin Gorda. U komt hier gegarandeerd volledig tot rust. Ontdek de stad The Valley en laat u betoveren door de bijzondere flora en fauna in het Gorda Peak National Park. De Little Sisters is een vijftal omliggende eilanden die ook zeker een bezoek meer dan waard zijn.


Informatie Britse Maagdeneilanden boekt u voordelig bij World Ticket Center

U gaat een droomvakantie tegemoet als u een vliegticket Britse Maagdeneilanden boekt bij World Ticket Center. Wij zijn gespecialiseerd in voordelige vliegtickets naar bijzondere vakantiebestemmingen. U bent nog maar een vliegticket Britse Maagdeneilanden verwijderd van een heerlijke vakantie.

 
 
 
Voor telefonische boekingen geldt €0 customer service charge. Voor online boekingen geldt er €15 tot €45 customer service charge pp. Afhankelijk van uw klantniveau/soort, gelden er boekingskosten per boeking. Respectievelijk telefonisch/online: nieuwe klant €45/39, bronze €30/25, silver, €30/15, gold member €0
 

Vliegtickets Midden-Amerika en Caribbean


   
Voor telefonische boekingen geldt €0 customer service charge. Voor online boekingen geldt er €15 tot €45 customer service charge pp. Afhankelijk van uw klantniveau/soort, gelden er boekingskosten per boeking. Respectievelijk telefonisch/online: nieuwe klant €45/39, bronze €30/25, silver, €30/15, gold member €0
 
 

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.
 

Heenvlucht
Terugvlucht
Loading ...
Vliegtickets, hotels en auto huren in Britse Maagdeneilanden
Klantenservice:   020-6261011  |    070-661671
Ma-Vr: 09.00 tot 21.00 uur  |  Za: 10.00 tot 17.00 uur  |  Zo: 11.00 tot 17.00 uur
Warchild Trophy Cabinet
 
 
 
Weer in Britse Maagdeneilanden


Verwachting voor de week

zo. 23-11
vrij zonnig
(25°) 31°
ma. 24-11
vrij zonnig
(25°) 31°
di. 25-11
vrij zonnig
(25°) 31°
wo. 26-11
vrij zonnig
(25°) 31°
do. 27-11
vrij zonnig
(25°) 31°
Weersverwachting door: WeerOnline
 
Schrijf een reiservaring over Britse Maagdeneilanden
 • WTC.nl behoudt zich het recht om reiservaringen af te keuren waarbij niet aan de regels is gehouden
 • De cijfers dienen goed te worden onderbouwd
 • U kunt slechts 1 reiservaring per bestemming/land/continent opgeven
 • Houd er rekening mee dat iedereen zijn eigen mening heeft en respecteer de meningen van anderen
 • Meningen van medewerkers van verkeersbureaus, ambassades en vvv’s zijn niet toegestaan
 • Het noemen en/of doorlinken van reisondernemingen als reisbureaus, touroperators en verkoopsites van tickets/hotels/autohuur is niet toegestaan.
 • Het is niet de bedoeling dat de reiservaringen als chat mogelijkheid wordt gebruikt
 • WTC.nl accepteert geen beoordelingen die discriminerende, scheldwoorden, beledigende teksten of reclame-uitingen bevatten
 • De beoordelingen worden door bezoekers van WTC.nl opgegeven als hun eigen ervaring en valt onder haar/zijn eigen verantwoordelijkheid
 • WTC.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de beoordelingen die geplaatst worden en de juistheden die de beoordelingen bevatten.
 • WTC.nl kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor welke geleden schade dan ook welke voortvloeit uit de door WTC.nl verstrekte informatie of de door de bezoekers geplaatste beoordelingen, vragen, antwoorden en overige teksten.
 • WTC.nl is niet verantwoordelijk voor links die naar andere sites gemaakt worden
 • Door het plaatsen van reiservaringen op de site van WTC.nl geeft u het niet-exclusieve, eeuwigdurende, overdraagbare, onherroepelijke en te sub-licentiëren recht, zonder dat daar enige vergoeding tegenover staat, om de inhoud en de cijfers van de ervaring te gebruiken, te reproduceren, aan te passen, te vertalen, te distribueren, te publiceren en afgeleide werken te creëren en om de reiservaringen in alle nu bekende en toekomstige media openbaar te maken en te verveelvoudigen.
 • WTC.nl verkoop de inhoud van de reiservaringen niet aan derde partijen en verhuurt, ruilt of verkoopt uw persoonsgegevens niet aan derden
 • U gaat ermee akkoord dat de door u op de website geplaatste reiservaring correct, accuraat en niet misleidend is. Met het plaatsen van de reiservaring op de website van WTC.nl, garandeert u dat u geen inbreuk pleegt op andermans rechten en dat u niet onrechtmatig handelt.
 • WTC.nl heeft het recht om uw reiservaring ook in een andere taal te vertalen en op buitenlandse sites te communiceren
 • Het is niet toegestaan om informatie/beoordelingen op enige wijze te copieren en zonder schriftelijke toestemming van WTC.nl op geen enkele wijze te gebruiken voor doeleinden die buiten de site omgaan van WTC.nl. Commercieel gebruik is uiteraard te allen tijde uitgesloten.
 • De teksten op deze site zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan WTC.nl.


Er zijn nog geen reviews (reiservaringen) voor deze bestemming 


 
Zoeken op bestemming
Bestemmingen in Britse Maagdeneilanden
KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: