Guadeloupe

Vliegtickets Guadeloupe

World Ticket Center neemt u met alle liefde mee naar het prachtige Guadeloupe. Vele reizigers gingen u al voor en weten het al heel lang, dit is een hele leuke Midden-Amerika bestemming en de vliegtickets Guadeloupe zijn aangenaam geprijsd. Guadeloupe is onderdeel van de Franse Antillen en de Franse invloeden ziet u terug in Pointe a Pitre, Basse-Terre en Grand-Terre. Verwen uzelf met een vliegticket Guadeloupe, verblijf in alleen de beste Guadeloupe hotels en het aftellen naar deze welverdiende vakantie kan beginnen.

Ontdek de watervallen in de jungle van Basse-Terre

De spectaculaire watervallen in de jungle van de hoofdstad Basse-Terre zijn een echte aanrader om te bezoeken. U kunt er voor kiezen om ze vanaf een lange afstand te bewonderen. U parkeert dan bijvoorbeeld uw huurauto Guadeloupe en binnen tien minuten ziet u de watervallen liggen. Of u maakt er een actieve wandeling van maar liefst vier uur van en u kunt de watervallen bijna aanraken. Met uw huurauto ontdekt u alle bijzondere plekken op Guadeloupe en u geniet van een stukje vrijheid op vakantie, dat is tenslotte een heerlijk gevoel. Ook mag een bezoek aan de vulkaan La Soufrière in Basse-Terre niet ontbreken.

Duik of snorkel in de bijzondere koraalriffen van Guadeloupe

Bent u een liefhebber van de rijke onderwaterwereld, dan gaat uw hart in Guadeloupe gegarandeerd sneller kloppen. De koraalriffen bestaan hier namelijk bijna uit elk soort koraal dat er is. Kleurrijke vissen en zeer helder water, maken deze duik- of snorkeltrip er eentje om nooit te vergeten. De stranden van Guadeloupe zijn zeer indrukwekkend. Het zand bevat hier namelijk de kleuren paars, grijs, zwart, goud, bruin en wit, parelwit welteverstaan. De meest verschillende kleuren zand vindt u op Guadeloupe en daar maakt u prachtige foto’s van.

Guadeloupe vliegtickets boekt u voordelig bij World Ticket Center

 
Verwen uzelf met een vliegticket Guadeloupe en raak betoverd door de prachtige wereld boven- en onderwater. Onze ervaren reisspecialisten adviseren u graag welk Guadeloupe vliegticket het meest geschikt voor u is, uiteraard kunt u ook uw vliegtickets online boeken.

 
 
 
Voor telefonische boekingen geldt €0 customer service charge. Voor online boekingen geldt er €15 tot €45 customer service charge pp. Afhankelijk van uw klantniveau/soort, gelden er boekingskosten per boeking. Respectievelijk telefonisch/online: nieuwe klant €45/39, bronze €30/25, silver, €30/15, gold member €0
 

Vliegtickets Midden-Amerika en Caribbean


   
Voor telefonische boekingen geldt €0 customer service charge. Voor online boekingen geldt er €15 tot €45 customer service charge pp. Afhankelijk van uw klantniveau/soort, gelden er boekingskosten per boeking. Respectievelijk telefonisch/online: nieuwe klant €45/39, bronze €30/25, silver, €30/15, gold member €0
 
 

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.
 

Heenvlucht
Terugvlucht
Loading ...
Vliegtickets, hotels en auto huren in Guadeloupe
Klantenservice:   020-6261011  |    070-661671
Ma-Vr: 09.00 tot 21.00 uur  |  Za: 10.00 tot 17.00 uur  |  Zo: 11.00 tot 17.00 uur
Warchild Trophy Cabinet
 
 
 
Weer in Guadeloupe


Verwachting voor de week

do. 27-11
licht bewolkt
(23°) 30°
vr. 28-11
bewolkt en een enkele lichte bui
(22°) 30°
za. 29-11
licht bewolkt
(22°) 30°
zo. 30-11
bewolkt en een enkele lichte bui
(22°) 30°
ma. 01-12
bewolkt en kans op een bui
(23°) 30°
Weersverwachting door: WeerOnline
 
Schrijf een reiservaring over Guadeloupe
 • WTC.nl behoudt zich het recht om reiservaringen af te keuren waarbij niet aan de regels is gehouden
 • De cijfers dienen goed te worden onderbouwd
 • U kunt slechts 1 reiservaring per bestemming/land/continent opgeven
 • Houd er rekening mee dat iedereen zijn eigen mening heeft en respecteer de meningen van anderen
 • Meningen van medewerkers van verkeersbureaus, ambassades en vvv’s zijn niet toegestaan
 • Het noemen en/of doorlinken van reisondernemingen als reisbureaus, touroperators en verkoopsites van tickets/hotels/autohuur is niet toegestaan.
 • Het is niet de bedoeling dat de reiservaringen als chat mogelijkheid wordt gebruikt
 • WTC.nl accepteert geen beoordelingen die discriminerende, scheldwoorden, beledigende teksten of reclame-uitingen bevatten
 • De beoordelingen worden door bezoekers van WTC.nl opgegeven als hun eigen ervaring en valt onder haar/zijn eigen verantwoordelijkheid
 • WTC.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de beoordelingen die geplaatst worden en de juistheden die de beoordelingen bevatten.
 • WTC.nl kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor welke geleden schade dan ook welke voortvloeit uit de door WTC.nl verstrekte informatie of de door de bezoekers geplaatste beoordelingen, vragen, antwoorden en overige teksten.
 • WTC.nl is niet verantwoordelijk voor links die naar andere sites gemaakt worden
 • Door het plaatsen van reiservaringen op de site van WTC.nl geeft u het niet-exclusieve, eeuwigdurende, overdraagbare, onherroepelijke en te sub-licentiëren recht, zonder dat daar enige vergoeding tegenover staat, om de inhoud en de cijfers van de ervaring te gebruiken, te reproduceren, aan te passen, te vertalen, te distribueren, te publiceren en afgeleide werken te creëren en om de reiservaringen in alle nu bekende en toekomstige media openbaar te maken en te verveelvoudigen.
 • WTC.nl verkoop de inhoud van de reiservaringen niet aan derde partijen en verhuurt, ruilt of verkoopt uw persoonsgegevens niet aan derden
 • U gaat ermee akkoord dat de door u op de website geplaatste reiservaring correct, accuraat en niet misleidend is. Met het plaatsen van de reiservaring op de website van WTC.nl, garandeert u dat u geen inbreuk pleegt op andermans rechten en dat u niet onrechtmatig handelt.
 • WTC.nl heeft het recht om uw reiservaring ook in een andere taal te vertalen en op buitenlandse sites te communiceren
 • Het is niet toegestaan om informatie/beoordelingen op enige wijze te copieren en zonder schriftelijke toestemming van WTC.nl op geen enkele wijze te gebruiken voor doeleinden die buiten de site omgaan van WTC.nl. Commercieel gebruik is uiteraard te allen tijde uitgesloten.
 • De teksten op deze site zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan WTC.nl.


Er zijn nog geen reviews (reiservaringen) voor deze bestemming 


 
Zoeken op bestemming
Bestemmingen in Guadeloupe
KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: