Vliegtickets Pointe a Pitre

Bezienswaardigheden in Pointe a Pitre


In het centrum ligt het Place de la Victoire, waar tijdens de Franse Revolutie de guillotine heel wat levens beëindigd heeft. Nu is het plein het domein van de jongeren.

De Basilique Saint-Pierre et Saint Paul is in 1873 gebouwd door Monsieur Trouille en werd drie keer door orkanen vernietigd en ook drie keer weer herbouwd. De kerk bestaat nu, naar men zegt, uitsluitend uit ijzer om orkanen en aardbevingen te kunnen weerstaan.
Het Musee Schoelcher geeft een goed beeld van het toenmalige slavenleven en het leven van Victor Schoelcher, de "slavenbevrijder". Het Musee St. John Perse is gesitueerd in een fraai koloniaal landhuis op de hoek van de Rue de Nozieres en Rue Achille Rene Boisneuf.

La Soufrière is een slapende vulkaan. Met haar hoogte van 1468 meter domineert zij het gebied ten zuiden van Basse-Terre. Een tocht rond de vulkaan is vanwege het natuurschoon een must. De rit eindigt met een fantastisch uitzicht over het gehele eiland en zelfs op de naburige eilanden zoals Dominica. Het stuk naar de top kunt u alleen te voet afleggen. Het vulkanische aspect wordt benadrukt door de zwavelbronnen bij Savane a Mulets.


Vliegtickets Pointe-a-Pitre


Bij World Ticket Center kunt u goedkope vliegtickets Pointe a Pitre boeken. Online kunt u snel en makkelijk een ticket reserveren naar deze havenstad stad gelegen in de het Carribisch gebied. Pointe-à-Pitre is de belangrijkste handelsstad van het eiland Guadeloupe. Het is gelegen op Grande-Terre, in het hart van de vlinder en heeft 250.000 inwoners. Het centrum van de stad is de oude pittoreske haven, La Darse. Er zijn echter weinig oude gebouwen te vinden daar de hele stad door een aardbeving in 1845 is verwoest. Langs de haven bevinden zich tientallen kraampjes. Behalve exotische vruchten, vreemde wortelgewassen, landkrabben, gedroogde vis, kruiden en noten, vindt u er "spirituele spray" voor in huis, zalfjes die u geld brengen, lotions en speenvarkens en poeders tegen allerlei kwaaltjes.

World Ticket Center vergelijkt de prijzen van vliegtickets naar Guadeloupe, zodat u altijd een voordelige vlucht vindt. Boeken kan online of via één van onze ervaren adviseurs. We helpen u graag bij de organisatie van uw vakantie naar de Carriben.

World Ticket Center


World Ticket Center biedt u de mogelijkheid om online uw vliegticket naar Guadeloupe te boeken. Als u zoekt op een bepaalde datum worden alle beschikbare vluchten weergegeven. Boek zo vroeg mogelijk uw ticket om verzekerd te zijn van een vlucht voor een zo laag mogelijk tarief.

 
 
 
 

Vliegtickets naar Pointe a Pitre


     
Voor telefonische boekingen geldt €0 customer service charge. Voor online boekingen geldt er €15 tot €45 customer service charge pp. Afhankelijk van uw klantniveau/soort, gelden er boekingskosten per boeking. Respectievelijk telefonisch/online: nieuwe klant €45/39, bronze €30/25, silver, €30/15, gold member €0
 

Vliegtickets Guadeloupe


     
Voor telefonische boekingen geldt €0 customer service charge. Voor online boekingen geldt er €15 tot €45 customer service charge pp. Afhankelijk van uw klantniveau/soort, gelden er boekingskosten per boeking. Respectievelijk telefonisch/online: nieuwe klant €45/39, bronze €30/25, silver, €30/15, gold member €0
 

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.
 

Heenvlucht
Terugvlucht
Loading ...
Vliegtickets, hotels en auto huren in Pointe a Pitre
Klantenservice:   020-6261011  |    070-661671
Ma-Vr: 09.00 tot 21.00 uur  |  Za: 10.00 tot 17.00 uur  |  Zo: 11.00 tot 17.00 uur
Warchild Trophy Cabinet
 
Zoeken op bestemming
Vliegtickets in Guadeloupe
KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: