Rondreis Afrika

Rondreis Afrika, werelddeel in opkomst      
Afrika is een werelddeel waar grote uitersten aan kleven en dat is iets wat veel reizigers zich goed realiseren. Armoede en honger versus luxe en toerisme, het is een pijnlijke tegenstelling. Toch belet het vele reizigers niet om de vakantieperiodes hier door te brengen. En dat is iets wat het werelddeel ook toejuicht. Vooral omdat Afrika zoveel prachtige natuurverschijnselen met zich meebrengt, waardoor de toeristische industrie een stijgende lijn kent. En wat WTC.nl betreft is dit helemaal terecht. Afrika is een ongekend mooi continent, waarbij u sommige landen beter kunt mijden. Dit geldt niet voor toeristische landen als Marokko, Egypte of Tunesië, waar u onwaarschijnlijk fijne zonvakanties kunt vieren. Maar ook in landen waar men ongekende safari’s kan maken, denk bijvoorbeeld aan Zuid-Afrika, Zambia en Kenia. Een rondreis Afrika kan zomaar een van de beste keuzes uit u leven worden!
 
Praktisch informatie
Reisdocumenten – WTC.nl heeft in de loop der jaren gemerkt dat de regels voor visa regelmatig wijzigen en er ook afwijkende voorwaarden gelden voor verschillende soorten reizen. Daarom kunnen wij geen lijst publiceren met landen waarvoor een visum noodzakelijk is. Wij verwijzen u daarom naar www.visumplus.nl waar u per bestemming de benodigde en actuele reisinformatie kunt vinden. Zo bent u altijd op de hoogte van wat u nodig heeft voor welk land als u kiest voor deze Afrika reis.
De landen - Kiest u voor een Afrika vakantie, dan kunt u afreizen naar de volgende landen: Algerije, Angola, Benin, Botswana, Burkina Faso, Comoren, Congo-Brazzaville, Congo-Kinshasa, Djibouti, Egypte, Equatoriaal Guinea, Ethiopië, Gambia, Ghana, Kaapverdië, Kameroen, Kenia, La Reunion, Lesotho, Libië, Madagascar, Malawi, Mali, Marokko, Mauritanië, Mauritius, Mozambique, Namibië, Nigeria, Oeganda, Rwanda, Sao Tome en Principe, Senegal, Seychellen, Sierra Leone, Swaziland, Tanzania, Togo, Tunesië, Uganda, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Overigens is niet altijd voor elk land in Afrika een Afrika reis beschikbaar.
Beste reistijd – Een rondreis Afrika is het tijdens alle jaargetijden een reele mogelijkheid bij WTC.nl. Geheel afhankelijk van uw voorkeuren en reisdoel, kiest u uw droomreis. Wij doen u vervolgens altijd de voordeligste aanbieding van dat moment. Soms kan het lonen ruim op tijd te boeken.

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

1 tot 3 van 3 resultaten

Sorteer op:   Best geboektprijs
 

Zoals in paspoort

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten

Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries

Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar

Voorbeeld : Baldë wordt Balde

Familienaam groen omcirkeld

Eerste voornaam rood omcirkeld

wtc

KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: