Rondreis Australie en Pacific

Rondreis Australië & Pacific
Steeds meer Nederlanders maken hun reisdromen waar en vaak behoren de volgende bestemmingen tot de droomlanden van hen: Australië, Fiji, Kiribati, Marshalleilanden, Micronesië, Nauru, Nieuw-Zeeland, Palau, Salomonseilanden, Samoa, Tonga, Tuvalu of Vanuatu. Inderdaad, het gaat om een rondreis Australië & Pacific. En deze twee delen op aarde zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden in de reiswereld. WTC.nl geeft u graag een voorbeeld. Stel, u kunt lange tijd wegblijven en wilt een rondreis maken door het land Australië, dan zijn er vele vliegticketmogelijkheden. Bijvoorbeeld een ticket waar een meerdaagse stop op of doorvlucht naar Fiji inzit. En eenmaal zo ver gereisd, de tijd nemend voor deze droomreis, dan past u toch ook de mogelijkheid van een bezoek aan Fiji in. Het is maar een voorbeeld, en zo zijn er tal van mogelijkheden voor u. Neem het ervan, raden wij u aan, want een rondreis Australië & Pacific is voor de meeste Nederlanders een ‘once in a lifetime’ gebeurtenis!
 
Highlights Australië & Pacific
·         Palau, een ongekende, ongerepte onderwaterwereld die men nog honderden jaren vanaf nu intact wil houden en terecht!
·         Nieuw-Zeeland, twee schiereilanden wiens aantrekkingskracht in de liefdevolle combinatie van rust en exotische flora en fauna zit. Waar reizigers als herboren vandaan komen en veelal overwegen om naartoe te emigreren. De tegenstelling met het kleine, drukbevolkte Nederland is groot.
·         De westkust van Australië, waar u nabij Perth walvissen en dolfijnen kunt spotten. Waarvandaan u met een 4 wheel drive uren richting het noorden kunt rijden langs zee, zonder een tegenligger op de weg.
·         The Great Barrier Reef, het watermerk van Australië en het summum voor liefhebbers van snorkeltrips en diepzeeduiken, oftewel scuba diving.
·         De imposante Fiji eilanden, bergachtig van structuur met ongekende parelwitte stranden en een onnavolgbare, ongerepte natuur
·         Hervey Bay in Australië, waar dolfijnen niet te missen zijn
 
 
Reisdocumenten
Wie van plan is een rondreis Australië & Pacific te maken, raden wij aan zich goed te verdiepen in de benodigde reisdocumenten. Onze reisdeskundigen kunnen u goed adviseren, maar u dient ook altijd zelf de meest recente ontwikkelingen op dit gebied te achterhalen. Daarom adviseren wij ook altijd om de website www.visumplus.nl te raadplegen. Op deze site is altijd accurate en up to date informatie te achterhalen van elke reisbestemming ter wereld. Aangezien de regels voor visa regelmatig wijzigen en er ook afwijkende voorwaarden gelden voor verschillende soorten reizen, kunnen wij geen lijst publiceren met landen waarvoor een visum noodzakelijk is.

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

1 tot 0 van 0 resultaten

Sorteer op:   Best geboektprijs
  • Helaas er is geen passend resultaat gevonden. Zoek opnieuw met een aangepaste vertrekperiode of kies voor een andere bestemming.
    Heeft u een vraag naar aanleiding van deze melding? Neem dan contact op met 1 van onze 70 specialisten per telefoon 020-6261011.
 

Zoals in paspoort

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten

Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries

Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar

Voorbeeld : Baldë wordt Balde

Familienaam groen omcirkeld

Eerste voornaam rood omcirkeld

wtc

KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: