Rondreis Sri Lanka

Rondreis Sri Lanka
Een parel in de Indische Oceaan met tempels, ruïnes, ongeschonden regenwouden, eeuwenoude koningssteden en een vriendelijke bevolking. Misschien denkt u niet in de eerste plaats aan dit eiland, maar toch is het zo. We hebben het over Sri Lanka. Dit eiland heeft qua cultuur en natuur zo ontzettend veel te bieden, dat een rondreis door Sri Lanka een beleving wordt, om nooit te vergeten. Bovendien is het een prettig land om op eigen gelegenheid doorheen te reizen! Bezoek de beroemde theeplantages waar Ceylonthee wordt verbouwd, ontdek één van de vele tropische stranden aan de zuidkust en ga als klap op de vuurpijl naar de eilanden van de Malediven om uw vakantie jaloersmakend af te sluiten. U leest het. Zoekt u een bestemming voor een geslaagde en avontuurlijke vakantie? Boek dan nu een rondreis Sri Lanka! Laat u informeren door de reisspecialisten van WTC.nl en de voorpret mag beginnen!

Meer informatie:
Taal: Singalees en Tamil.
Hoofdstad: Sri Jayewardenapura Kotte.
Inwoners: 20 miljoen.
Oppervlakte: dit eiland in de Atlantische Oceaan is 1,5 keer zo groot als Nederland.
Tijdsverschil: het is er 5 uur later.
Munteenheid: Srilankeese Rupee.
Vliegduur: u vliegt in ruim 10 uur naar deze vakantiebestemming.
Beste reistijd: om de hitte en de moessonregens op uw rondreis door Sri Lanka te vermijden, reist u het beste in de maanden februari en maart.

Niet te missen op uw rondreis Sri Lanka
Anuradhapura: een uitgestrekte ruïnestad uit de 4e eeuw voor Chr. Het is de eerste hoofdstad van Sri Lanka en zeker een bezoek waard.
Colombo: de commerciële hoofdstad van Sri Lanka met vele koloniale gebouwen uit de Portugese tijd. Het Fort met de Lighthouse Clock Tower is de belangrijkste bezienswaardigheid in deze stad.
Nuwara Eliya: deze regio is wereldberoemd om de Ceylonthee die hier verbouwd wordt. Een bezoek aan een plantage en theefabriek mogen natuurlijk niet ontbreken.
Polonnaruwa: de ruïnes van deze 11e-eeuwse koningsstad lagen jarenlang verborgen in de jungle en daarom is er nog zoveel bewaard gebleven…
Dambulla: een grottenklooster op 180 meter hoogte met een indrukwekkend uitzicht over het landschap en een kijk rotsschilderingen die nóg indrukwekkender zijn.
Kandy: deze stad ligt tussen de heuvels aan een meer. Bezoek hier de Tempel van de Tand, waar de tand van Boeddha bewaard wordt.

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

1 tot 0 van 0 resultaten

Sorteer op:   Best geboektprijs
  • Helaas er is geen passend resultaat gevonden. Zoek opnieuw met een aangepaste vertrekperiode of kies voor een andere bestemming.
    Heeft u een vraag naar aanleiding van deze melding? Neem dan contact op met 1 van onze 70 specialisten per telefoon 020-6261011.
 

Zoals in paspoort

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten

Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries

Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar

Voorbeeld : Baldë wordt Balde

Familienaam groen omcirkeld

Eerste voornaam rood omcirkeld

wtc

KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: