Rondreis Noord-Amerika

De hoogste tijd!
Het is de hoogste tijd voor een rondreis Noord-Amerika. U ruilt het kleine Nederland een lange vakantieperiode in voor het grote Noord-Amerika. U reist af naar de Verenigde Staten, Groenland, Hawaï of Canada. Of u combineert deze landen als u rondreist in Noord-Amerika. De tijd waarin u afreist naar dit continent bepaalt u zelf, al verkiezen de meeste reizigers de zomers boven de winter in het geval van een rondreis Noord-Amerika. Na het boeken van de rondreis is het een kwestie van Noord-Amerika keuzes maken. Bijvoorbeeld op het gebied van vervoer. Stel u gaat naar de Verenigde Staten, dan kunt u besluiten een auto te huren en in verschillende accommodaties te overnachten gedurende uw rondreis. Noord-Amerikaanse landen zijn echter ook zeer goed te ontdekken per camper. Een camper is een stuk duurder dan een huurauto, maar daar tegenover staan weer lage kosten op campings en andere kampeerplekken. U leest het goed, alles is mogelijk!
 
Praktische informatie
Tijdverschil – In Noord-Amerikaanse landen heeft u te maken met meerdere tijdzones, waardoor het verschil met Nederland kan variëren tussen 5 tot 8 uur.
Munteenheid – In Canada betaalt u met de Canadese dollar, in de Verenigde Staten en op Hawaï betaalt men met Amerikaanse dollars en in Mexico met de Mexicaanse peso. In Groenland, van oudsher verbonden met Denemarken betaalt u met de Deense kroon.
Taal – In de Verenigde Staten is de officiële taal de Amerikaans-Engelse taal, in Canada spreekt men overwegend Engels en Frans. Op Hawaï kunt u met de Amerikaanse taal terecht en in Groenland spreekt men Groenlands – verwant aan het Inuktitut – en Deens.
Ligging en klimaat – Noord-Amerika ligt op het Noordelijk halfrond, en over het algemeen geldt hoe noordelijker, hoe kouder de winters en hoe zuidelijker hoe heter den vochtiger de zomers.
Beste reistijd - U kunt gedurende het gehele jaar door bij WTC.nl voor rondreizen in Noord-Amerika terecht. Het is vooral een kwestie van voorkeuren en reisdoelen stellen. Daarbij dient u het jaargetijde te bepalen. WTC is altijd in staat u de scherpste rondreis aanbieding van dat moment te doen.
Reisdocumenten - Aangezien de regels voor visa regelmatig wijzigen en er ook afwijkende voorwaarden gelden voor verschillende soorten reizen, kunnen wij geen lijst publiceren met landen waarvoor een visum noodzakelijk is. Wij verwijzen u daarom naar www.visumplus.nl waar u per bestemming de benodigde en actuele reisinformatie kunt vinden.
Vliegduur - Een vliegreis van Amsterdam naar Noord-Amerika varieert van 6 tot ongeveer 12 uur.
 
Amerikaans visum en reistoestemming
Reist u met een Nederlands of Belgisch paspoort naar de Verenigde Staten dan bent u verplicht om minimaal 72 uur van te voren een elektronische reistoestemming aan te vragen. Op de website https://esta.cbp.dhs.gov/esta kunt u uw reistoestemming aanvragen. Gaat de Noord-Amerika reis naar de Verenigde Staten, zorg dan dat u alles tot in de puntjes hebt geregeld wat betreft uw reisdocumenten en toestemmingaanvraag, zodat u na landing in dit prachtige land, bij de Amerikaanse douane niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij wensen u een fantastische tijd toe met uw rondreis Noord-Amerika aankoop!

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

1 tot 0 van 0 resultaten

Sorteer op:   Best geboektprijs
  • Helaas er is geen passend resultaat gevonden. Zoek opnieuw met een aangepaste vertrekperiode of kies voor een andere bestemming.
    Heeft u een vraag naar aanleiding van deze melding? Neem dan contact op met 1 van onze 70 specialisten per telefoon 020-6261011.
 

Zoals in paspoort

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten

Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries

Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar

Voorbeeld : Baldë wordt Balde

Familienaam groen omcirkeld

Eerste voornaam rood omcirkeld

wtc

KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: