Rondreis Zuid-Amerika

Rondreis Zuid-Amerika
Dit is het continent van de eindeloze reismogelijkheden. Een groots en meeslepend werelddeel, waarin elk land de mooist bewaarde plekken ter wereld te vinden zijn. Uw rondreis Zuid-Amerika begint met de noodzakelijke bestemmingskeuze. Welk land wordt het en welk vervoersmiddel geniet de voorkeur. Sommige landen, zoals Chili, zijn zo uitgestrekt dat binnenlandse vluchten een welkome afwisseling zijn op autohuur of openbaar vervoer. Andere landen zijn kleiner en daardoor toegankelijker met bus of trein. Wat rest is het boeken van een vlucht tegen een messcherp tarief in het jaargetijde dat het beste bij u past. Zuid-Amerikaanse landen kennen veelal warme zomers, maar daarentegen ook flinke koude winters. Geografisch gezien allemaal te verklaren door de bergketen de Andes bijvoorbeeld en de hoog- en laagvlaktes die de landen doorkruisen. Neemt niet weg dat uw koffer economisch ingepakt dient te worden bij een rondreis Zuid-Amerika. Gelukkig voor u weten de WTC Zuid-Amerika reisspecialisten veel van het continent. U komt er altijd samen met een van hen uit! En als vanzelfsprekend kunt u ook online uw gehele rondreis vastleggen.

Over Zuid-Amerika
Visum regelen - De regels voor visa aanvragen wijzigen regelmatig en ook vanwege afwijkende voorwaarden die gelden voor verschillende soorten reizen, kan WTC geen lijst publiceren met landen waarvoor een visum noodzakelijk is. Voor up to date informatie hieromtrent verwijzen wij u daarom naar www.visumplus.nl. Dit is een website waar u per bestemming de benodigde en actuele reisinformatie kunt vinden.
Taal - Zuid-Amerika, zoveel landen, zoveel talen, het is geheel afhankelijk van het land naar u de rondreis hebt uitgestippeld. Over het algemeen mag u verwachten dat op de toeristische plekken Engels wordt verstaan en gesproken.
De landen - Bij WTC.nl reist u in het geval van een rondreis door het prachtige Zuid-Amerika af naar een van de volgende landen: Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Equador, Frans Guyana, Guyana, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay, Venezuela.

Zuid-Amerika uitgelicht
Brazilië: Het grote Rio de Janeiro betovert u met het adembenemende landschap dat de stad en omgeving te bieden hebben. Ervaar de ontspannen strandcultuur en het wereldberoemde carnaval.
Bolivia: Kiest u voor het hart van Zuid-Amerika zorg dan dat u La Paz niet mist tijdens uw vakantie. La Paz ligt in een indrukwekkende vallei en heeft een onvergetelijke skyline. Opmerkelijk detail: het vliegveld van La Paz ligt het hoogst ter wereld waardoor het opstijgen iets langer duurt.
Peru: Dit het land met een rijke koloniale historie. Deze historie gaat niet overal de boeken in als goed en netjes, maar Lima is hoe dan ook trots op de koloniale architectuur.
Equador: Bezoek zeker Quito, de hoofdstad en mist het uitstapje naar de actieve vulkaan, genaamd Cotopaxi niet.

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

1 tot 0 van 0 resultaten

Sorteer op:   Best geboektprijs
  • Helaas er is geen passend resultaat gevonden. Zoek opnieuw met een aangepaste vertrekperiode of kies voor een andere bestemming.
    Heeft u een vraag naar aanleiding van deze melding? Neem dan contact op met 1 van onze 70 specialisten per telefoon 020-6261011.
 

Zoals in paspoort

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten

Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries

Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar

Voorbeeld : Baldë wordt Balde

Familienaam groen omcirkeld

Eerste voornaam rood omcirkeld

wtc

KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: