Verre reizen

De Verre reizen van WTC
Op de website van WTC boekt u heel gemakkelijk een droom van een reissoort: de Verre reis. Of het nu een Fly Drive vakantie betreft, een Fly & Camper reis, een Rondreis of Autorondreis, een Wereldreis of Studentenreis, de vliegtickets zijn altijd messcherp geprijsd. En u boekt bij WTC.nl met hetzelfde gemak een Combiticket naar keuze. U regelt het allemaal zelf online, maar schroom niet als u hulp nodig heeft. De reisspecialisten van WTC staan zeven dagen per week voor u klaar!

Fly Drive en Fly & Camper reizen
Een geliefde Verre reissoort is de Fly Drive. Eenmaal geland en de koffers van de band gepakt, loopt u door naar de sectie autoverhuur op de luchthaven. Daar staat de besproken auto voor u klaar. Even checken of de auto pico bello in orde is en de droomvakantie kan beginnen. Hotels kunnen wij desgewenst voor u bijboeken. Ook een Fly & Camper reis is een mooie Verre reis soort. Meestal haalt u een camper op een centrale plek in een stad op en regelen wij de transfer vanaf de luchthaven voor u.

Rondreis en Autorondreis
Een Autorondreis is een iets gedetailleerde versie van de Fly Drive, de bestemmingen liggen meestal vooraf vast en wellicht kiest u ook voor binnenlandse vluchten. Wij zorgen ervoor dat er altijd weer een wagen klaarstaat waarmee u de Autorondreis te vervolgen. Het mooie van een Rondreis is dat u veel ziet en u niet, zoals bij een geijkte zonvakantie, op slechts een plek verblijft. Verdiep u in de Rondreis mogelijkheden van WTC en een zorgeloze vakantie vol ontdekkingen ligt op u te wachten!

Wereldreis of Studentenreis
De wereldtickets of round the world tickets zijn altijd voordelig geprijsd, maar de reiziger die echt voor een koopje wil vliegen, houdt ook de Combitickets van WTC.nl in de gaten. Allemaal manieren om zo voordelig mogelijk een Verre reis te maken. De ultieme versie hiervan is natuurlijk de Wereldreis. Een Wereldreis kent tal van mogelijkheden. Geen Wereldreis is hetzelfde, want elke reiziger heeft zo zijn of haar voorkeuren. En studenten of reizigers jonger dan 26 jaar profiteren van nog malsere Wereldreis tarieven. Neem een kijkje bij het WTC Studentenreis gedeelte. Ook een Studentenreis is zo geregeld!

Reizen op maat
Een Verre reis is van een ander kaliber dan een jaarlijkse zonvakantie, last minute of stedentrip. U dient er meer voor te regelen, denk aan visums of inentingen, Verdiep u vooraf in de reismogelijkheden en zet uw voorkeuren op een rij. Het vergt wat voorbereiding, maar dan ligt er wel een wereld voor u open. Nog gemakkelijker wordt het als u uw wensen bespreekt met de reisspecialisten van WTC. Zij zorgen dan voor een Verre reis op maat. Een aanbieding die de meeste reizigers niet kunnen weerstaan!


Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.
WTC.nl banner
Reisadvies en offerte op maat
Meer dan 50 reisadviseurs helpen u direct!

Zoals in paspoort

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten

Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries

Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar

Voorbeeld : Baldë wordt Balde

Familienaam groen omcirkeld

Eerste voornaam rood omcirkeld

wtc

KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: