British Airways tickets

 
 
 

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.
 

Heenvlucht
Terugvlucht
Loading ...
Vliegtickets, hotels en auto huren in
Klantenservice:   020-6261011  |    070-661671
Ma-Vr: 09.00 tot 21.00 uur  |  Za: 10.00 tot 17.00 uur  |  Zo: 11.00 tot 17.00 uur
Warchild Trophy Cabinet
 
 
 
Informatie over vliegen_BA3_01102014.jpg


British Airways tickets

Bij het uitkiezen van uw vliegreis kijkt u naast de prijs ongetwijfeld ook naar de luchtvaartmaatschappij. U reist het liefste met een betrouwbare luchtvaartmaatschappij, een grote airline die op wereldwijde bestemmingen vliegt tegen scherpe tarieven. British Airways – de grootste luchtvaartmaatschappij van Engeland en een van de grootste ter wereld - voldoet aan alle bovengenoemde punten. Vliegen met British Airways staat garant voor veel reisplezier. British Airways tickets vindt u voor elk budget. Service staat bij de Britse luchtvaartmaatschappij hoog in het vaandel, naast uitgebreide entertainment zijn de eet- en drinkvoorzieningen van zeer hoge kwaliteit. British Airways staat in de top tien van airlines die de beste champagne en wijnen schenken tijdens een vliegreis. British Airways zorgt er voor dat uw vakantie begint op het moment dat u het vliegtuig binnen stapt. Brtish Airways tickets boekt u het hele jaar door tegen de beste tarieven bij World Ticket Center.

Met British Airways – opgericht in 1924 - reist u voordelig naar alle mooie plekken op aarde. Dagelijks vliegt British Airways naar honderden bestemmingen over heel de wereld. Bij World Ticket Center boekt u op elke gewenst moment de scherpst geprijsde British Airways tickets naar wereldsteden als New York, Londen, Delhi, Boston, Durban en Washington. Maar ook bijzondere reizen naar het wilde dierenrijk van Zuid-Afrika liggen binnen handbereik met onze vliegtickets Johannesburg en vliegtickets Kaapstad. British Airways heeft in Nederland 2 vertrekhavens. Naast de internationale luchthaven Schiphol vliegt British Airways sinds december 2012 ook maar liefst 3 keer per dag vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Londen Heathrow, met talloze aansluitingen naar wereldwijde topbestemmingen! Onze reisspecialisten helpen u graag bij het vinden van de voordeligste British Airways tickets. Zij vergelijken alle vliegtarieven en zoeken naar het meest gunstige reisschema, zodat u niet alleen goedkoop maar ook comfortabel vliegt met British Airways.

Op dit moment vliegt British Airways ruim 30 miljoen passagiers naar 222 bestemmingen wereldwijd en bezit 236 vloten. British Airways werkt samen met 11 andere luchtvaartmaatschappijen in het samenwerkingsverband OneWorld. Deze alliantie is in het leven geroepen om het gemak van passagiers te vergroten. Hierdoor zijn vluchten goed op elkaar afgestemd en stappen passagiers gemakkelijk en snel over op andere vluchten, kortom minder wachttijd en sneller op de plaats van bestemming. Vliegen met British Airways zorgt voor een onbezorgde vliegreis.


Goede prijs/kwaliteit verhouding

British Airways wil graag dat uw vliegreis een onvergetelijke ervaring is vanaf het moment dat u kiest voor een vlucht met de Britse airline. De vliegreis is immers minstens zo belangrijk als de bestemming waar u naartoe reist. British Airways heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, vanwege de uitmuntende service aan boord en het vliegcomfort in haar toestellen. Kortom: vliegen met British Airways staat voor ultiem genieten en veel reisplezier in de wolken. Reserveer vandaag nog uw British Airways tickets, zodat het aftellen naar uw reis kan beginnen.


Kies voor de voordelen van British Airways tickets

 • vervoert jaarlijks 30 miljoen passagiers
 • vliegt wereldwijd op 222 bestemmingen
 • hoge frequentie vluchten per dag
 • beschikt over meer dan 230 vliegtuigen
 • non-stop vluchten naar verre bestemmingen
 • aantrekkelijke vliegtijden
 • Frequent flyer programma: punten sparen tijdens uw vluchten
 • duurzaam vliegen
 • zeer luxe Business en First Class
 • uitstekende maaltijden en champagne/wijn assortiment
 • de faciliteiten en goede service aan boord
 • uitgebreide entertainment aan boord: films, televisie, muziek
 • internet check-in/ E-services

Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van reizen voor jong en oud, bent u bij ons verzekerd van de beste service. Bij World Ticket Center zijn de reismogelijkheden oneindig!


 
Zoeken op bestemming
Vliegtickets naar de continenten
KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: