Amsterdam Vancouver vliegtickets

 
 
 

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.
 

Heenvlucht
Terugvlucht
Loading ...
Vliegtickets, hotels en auto huren in
Klantenservice:   020-6261011  |    070-661671
Ma-Vr: 09.00 tot 21.00 uur  |  Za: 10.00 tot 17.00 uur  |  Zo: 11.00 tot 17.00 uur
Warchild Trophy Cabinet
 
 
 
Informatie over


Amsterdam Vancouver - Goedkope vliegtickets AMS YVR

Canada is niet zomaar een World Ticket Center bestemming, het is een van de meest belovende lange reis bestemmingen die wij u kunnen bieden. Natuurlijk is er meer voor nodig dan een Amsterdam Vancouver vliegticket om deze reis te laten uitgroeien tot een droomvakantie. De periode van het jaar, uw reisgezelschap, de voorspoed tijdens uw reis, het weer en de vriendelijke bevolking zijn zomaar wat elementen die wel goed zitten tijdens uw Amsterdam Vancouver vakantie. In Vancouver kunt u het gehele jaar door terecht en ook de hotels Vancouver zijn altijd online bij ons te boeken. En bent u van plan een rondreis door Canada – en Amerika - te maken, neem dan eens een kijkje bij het aanbod huurauto’s Vancouver.

Van Amsterdam naar Vancouver

Een vliegticket Vancouver is niet iets wat u wekelijks aanschaft en dus moet een retourtje Amsterdam Vancouver aan al uw wensen voldoen. Een prettig reisschema, een airline naar wens en wat dacht u van een vliegticket dat behoorlijk betaalbaar is, zodat u op de plaats van bestemming niet op de kleintjes hoeft te letten. Een vakantie maakt u zo goedkoop of duur als het u gelieft. World Ticket Center is trots op het feit dat zij u goedkope vliegtickets Vancouver kan aanbieden.

Fijne tijd in Vancouver

Wellicht ligt uw hotel nabij de Capilano Suspension Bridge, een grote hangbrug over de Capilano River. Deze brug hangt 70 meter boven de rivier. Vanaf hier heeft u dan ook een schitterend uitzicht! Of misschien wel nabij een van de mooiste parken van Vancouver, Stanley Park. Dit park werd oorspronkelijk bewoond door indianen en in het park kunt u dan ook nog originele totempalen zien. De Canadese bevolking gebruikt dit park om te sporten en te relaxen. 's Avonds kunt u zich vermaken in een van de vele pubs of cafés of een festival bezoeken in een van de mooie parken. Het uitgaanscentrum met vele eet- en drinkgelegenheden bevindt zich rond Granville Street.

Mooie bezienswaardigheden

Een vlucht naar Vancouver is zo geboekt. Een ticket Vancouver scherp geprijsd! En er is zoveel leuks te doen! Breng een bezoek aan het Vancouver Maritime Museum, een scheepvaartmuseum met onder andere een historisch ontdekkingsschip. In een havenstad als Vancouver – bestempeld als een van de belangrijkste ter wereld - kan een bezoekje aan dit maritieme museum natuurlijk niet ontbreken. Op Vancouver Island vindt u Butchart Gardens. Deze prachtige tuin is opgedeeld in kleine tuinen, waaronder een rozentuin, rotstuin en een Italiaanse tuin. U vindt hier tevens een klein museum. Bezoek hét stadion van Vancouver, het BC Place Stadium. Dit grote stadion met koepeldak is zeer bepalend voor de skyline van de stad. Het betreft hier overigens het eerste overdekte stadion ter wereld. Een ander opvallend gebouw is de Canada Place. Tijdens de Expo 1986 was dit het Canadese Paviljoen. Vanaf het gebouw heeft u een prachtig uitzicht over de haven van Vancouver. Verder beschikt Vancouver over een van de grootste Chinatowns. Hier vindt u vele Chinese winkeltjes en kunt u genieten van de Chinese keuken. Bezoek ook de prachtige Chinese tuin, de Dr Sun Yat-Sen Garden.


De luchthavens van vertrek

In Nederland vliegen de airlines alleen vanaf Schiphol en Rotterdam naar Vancouver. Maar bent u in de gelegenheid vanaf de luchthavens van onze buurlanden te vliegen, bieden wij u de volgende mogelijkheden:

• U kunt vliegen vanaf Frankfurt
• U kunt vliegen vanaf Brussel
• U kunt vliegen vanaf Dusseldorf
• U kunt vliegen vanaf Dortmund


De luchthaven van Vancouver

Bent u op zoek naar vliegtickets Amsterdam Vancouver, dan zoekt u naar de volgende luchthaven in ons vliegticket reserveringssysteem:

• Vancouver International Airport - YVR


Vliegduur Amsterdam Vancouver, AMS YVR

De directe vliegduur Amsterdam Vancouver bedraagt officieel 9 uur en 35 minuten. Echter, de daadwerkelijke vliegtijd kan afwijken van de officiële vliegduur Amsterdam Vancouver. Zo is de terugreis soms sneller dan de heenreis – of andersom - en de reden hiervoor is bijvoorbeeld de gunstige windrichting of een andere vliegroute. Als u er gewoon van uitgaat dat uw vliegduur Amsterdam Vancouver 9 uur en 35 minuten bedraagt, zit u altijd goed op het traject AMS YVR.
 
Zoeken op bestemming
Vliegtickets naar de continenten
KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: