Wereldreis Australie en Pacific

Wereldreis Australië & Pacific
WTC kan beamen dat een wereldreis Australië en Pacific een van de populairste binnen de soort is. Dat is gemakkelijk te verklaren. Australië is een schitterend land, met ongekende natuur, waar rust en ruimte te vinden zijn, rondom de drukte van vele wereldsteden en metropolen. De bevolking is vriendelijk, er zijn tal van mogelijkheden voor wereldreizigers – van backpackers, low budget reizigers tot luxere versie van de verre reis. En dan al die prachtige landen die in Australië en Pacific te vinden zijn. Nieuw-Zeeland, Tasmanie, Fiji, de Salomonseilanden en Palau. Deel de heen en terugvlucht naar Australië en Pacific gewoon in tweeën. Begin bijvoorbeeld met een week Bangkok en eindig twee weken op Bali. Of wissel deze bestemmingen in voor Europese steden. Het is uw wereldreis Australië en Pacific en die moet aan al uw wensen voldoen. Gebruik WTC.nl als steunpilaar, wij beantwoorden graag al uw wereldreis vragen!
 
Australië en Pacific highlights
Palau – Deze eilandengroep, deze staat, ligt in de Grote Oceaan. Palau bestaat uit ongeveer 340 eilanden, waarvan er minimaal 12 bewoond zijn. Er wonen dan ook maar een kleine 20.000 inwoners. Zij leven voornamelijk van de opbrengst van het toerisme. Veel snorkelaars en duikliefhebbers weten het bijzondere Palau te vinden, met name omdat hier zoveel soorten haaien huizen.
Salomonseilanden – Een vulkanische eilandengroep, waar u ongekend kunt duiken en snorkelen. De parelwitte stranden en de vele lagoons op de eilanden maken het met recht tot een tropische bestemming.
Australië – bezoek metropool Sydney en laat u verrassen door de afwisseling van stadse drukte en rustige stadstranden. Ervaar de sfeer in kunstzinnig Melbourne, melting pot van culturen, mooi gelegen aan de rivier de Yarra. En wissel dit af met bezoekjes aan de vele National Parcs, het rustieke westen van Australie en Cape Tribulation in het noorden waar tropisch regenwoud en strand elkaar ontmoeten.
 
Stappenplan wereldreis
·         Categoriseer uw wereldreis Australië en Pacific bestemmingen per continent
·         Noteer de periode waarin u wilt dat de verre reis plaatsvindt
·         Geef aan hoe flexibel uw wereldticket moet zijn, denkt u regelmatig vliegdata te veranderen
·         Geef uw wensen door aan WTC.nl reisdeskundige per e-mail, telefoon of in de reiswinkel hartje Amsterdam
·         Zo spoedig mogelijk een offerte ontvangen, waarbij u ook de voorwaarden van een wereldticket door kunt nemen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan!
·         Uitkijken naar de wereldreis van uw dromen!

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

1 tot 0 van 0 resultaten

Sorteer op:   Best geboektprijs
  • Helaas er is geen passend resultaat gevonden. Zoek opnieuw met een aangepaste vertrekperiode of kies voor een andere bestemming.
    Heeft u een vraag naar aanleiding van deze melding? Neem dan contact op met 1 van onze 70 specialisten per telefoon 020-6261011.

Zoals in paspoort

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten

Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries

Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar

Voorbeeld : Baldë wordt Balde

Familienaam groen omcirkeld

Eerste voornaam rood omcirkeld

wtc

KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: