Wereldreis Azie

Wereldreis Azië
Het beste van Azië, dat wil iedereen meemaken tijdens de reis der reizen: een wereldreis Azië. En ‘dat beste van Azië’ kan voor iedereen anders zijn. een wereldreis maken is een unieke gebeurtenis, niet veel reizigers maken dit vaak mee in hun bestaan. Sommige wereldreizen duren twee a drie maanden, maar er zijn er genoeg die een jaar wegblijven. Hoe lang uw wereldreis ook duurt, een gedegen planning komt hoe dan ook goed van pas. Door te plannen en te puzzelen bent u in staat de perfecte wereldreis te boeken. Een en ander kunt u natuurlijk ook overlaten aan de WTC.nl reisdeskundigen. Zij weten als geen ander waar u rekening mee dient te houden bij een wereldreis waarin u onder andere Azië aandoet. U helpt ze op weg door uw droombestemmingen op een rij te zetten en de periode waarin u wilt vertrekken door te geven. Zo spoedig mogelijk ontvangt u dan – bijvoorbeeld per e-mail – een kostenplaatje en reisschema!
 
Ongekende mogelijkheden
Of u nu wilt backpacken en in een ontspannen tempo de wereld over vliegt. Of het nu een studentenreis betreft – wij hebben vele mogelijkheden voor studentenreizen – waarin met een beperkt budget wordt gereisd. Of het nu een luxe wereldreis is, omdat u ervoor gespaard heeft. Of het nu vooral een spirituele wereldreis moet worden, om de welkome sabbatical dagen te vullen. Bij WTC.nl vindt u wat u zoekt. Naast een wereldreis op maat onderscheiden wij de volgende wereldtickets: Navigator, Ultimate Backpacker Adventure, Globaltrotter en Transsib Road Trip.  De meeste van deze tickets baseren zich op het afstand principe, u koopt een aantal miles en daarbinnen dienen alle afstanden gemaakt te worden. Zo weet u vooraf direct wat de vliegkosten zijn en welke bestemmingen u daarvoor kunt aanvliegen.
 
De Azië bestemmingen
De WTC.nl Azië bestemmingen die in principe tot uw beschikking staan – sommige landen kennen uit veiligheidsoverwegingen weleens negatieve reisadviezen en anderen zijn nu eenmaal niet opgenomen in standaard wereldtickets. Onthoud daarom dat een wereldreis ook altijd op maat gemaakt kan worden. Dit zijn de Aziatische landen: Azerbeidzjan, Bahrein, Bangladesh, Bhutan, Brunei, Cambodja, China, Filipijnen, Hong Kong, India, Indonesië, Irak, Iran, Israel, Japan, Jemen, Jordanië, Kazachstan, Kirgizië, Koeweit, Laos, Libanon, Malediven, Maleisië, Mongolië, Nepal, Oezbekistan, Oman, Pakistan, Papoea Nieuw Guinea, Qatar, Saoedi-Arabië, Singapore, Sri Lanka, Syrie, Taiwan, Thailand, Verenigde Arabische Emiraten, Vietnam en Zuid-Korea.

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

1 tot 0 van 0 resultaten

Sorteer op:   Best geboektprijs
  • Helaas er is geen passend resultaat gevonden. Zoek opnieuw met een aangepaste vertrekperiode of kies voor een andere bestemming.
    Heeft u een vraag naar aanleiding van deze melding? Neem dan contact op met 1 van onze 70 specialisten per telefoon 020-6261011.

Zoals in paspoort

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten

Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries

Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar

Voorbeeld : Baldë wordt Balde

Familienaam groen omcirkeld

Eerste voornaam rood omcirkeld

wtc

KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: