Wereldreis Noord-Amerika

Wereldreis Noord-Amerika, uw droom komt uit!
Voor de ware avonturiers onder de Nederlandse reizigers is er het summum onder de verre reizen: de wereldreis. Noord-Amerika is het ideale vertrekpunt voor een dergelijke lange vakantie. Of het nu een backpack vakantie wordt of de luxere versie hiervan, bij een wereldreis Noord-Amerika draait alles om het aantal maanden dat u wegblijft. Gemiddeld genomen worden wereldtickets geboekt met een tussenliggende periode van ongeveer zes maanden. Maar ook wereldreizen naar continenten als Noord-Amerika van twee of drie maanden, als die van een jaar zijn heel normaal in de reiswereld. Aan het boeken van een round the world ticket gaat een heleboel tijd vooraf. Want er is nu eenmaal binnen het segment wereldtickets heel veel keuze. Uw wereldreis, dus u bepaalt en WTC staat voor u klaar!
 
Handige informatie
Studentenreis – Een groot deel van de wereldreizen die starten in bijvoorbeeld Noord-Amerika worden geboekt door studenten. Zij zijn flexibel qua tijd, zien de reis als een verrijking van hun bestaan en zijn daarbij bereid om de nodige uren te werken tijdens de reis. Dit om in hun eerste levensbehoeften te voorzien en hun wereldreis budget op peil te houden. Naast studentenreizen zijn er ook wereldreizen te boeken die inspelen op de wensen van bijvoorbeeld reizigers die een sabbatical periode inlassen. Dit type reiziger heeft over het algemeen meer te besteden dan de gemiddelde student. Daardoor is het verwachtingspatroon ook anders. Zo ziet WTC dat er ook wereldreizen zijn, waarbij men het fijn vindt dat alles van tevoren vastligt. De ene avonturier is de andere niet en dat is maar goed ook!
Visum regelen – De regels voor visa wijzigen regelmatig en verder gelden er ook afwijkende voorwaarden voor verschillende soorten reizen. Hierdoor kan WTC.nl geen lijst publiceren met landen waarvoor een visum noodzakelijk is. Voor up to date informatie hieromtrent verwijzen wij u daarom naar www.visumplus.nl waar u per bestemming de benodigde en actuele reisinformatie kunt vinden. Dit is wel zo belangrijk bij het boeken van een wereldreis, zeker als u zich op meerdere continenten wilt begeven en graag flexibel blijft omdat u bijvoorbeeld zo nu en dan uw wereldticket data wilt wijzigen.
 
Wereldreis Noord-Amerika mogelijkheden
Rondreizen door Noord-Amerika en meerdere continenten betekent voor u als reiziger keuzes maken. Allereerst welk land of welke landen u wilt bezoeken. Vervolgens in welke tijdspanne uw reis staat te gebeuren. Hoe langer u weg kunt blijven, hoe meer u kunt zien. Zo kunt u de verre reis indelen met eventuele binnenlandse vluchten, die u het beste los van uw wereldreisticket kunt boeken. Zo verliest u bijvoorbeeld geen miles, iets waar de meeste round the world tickets een maximum aan verbinden. Wereldreizen kunt u zelf online boeken, maar ook de WTC.nl reisspecialisten staan zeven dagen in de week voor u klaar. U bereikt hen via de telefoon, per e-mail of in de reiswinkel in hartje Amsterdam, die de gehele week geopend is.

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

1 tot 0 van 0 resultaten

Sorteer op:   Best geboektprijs
  • Helaas er is geen passend resultaat gevonden. Zoek opnieuw met een aangepaste vertrekperiode of kies voor een andere bestemming.
    Heeft u een vraag naar aanleiding van deze melding? Neem dan contact op met 1 van onze 70 specialisten per telefoon 020-6261011.

Zoals in paspoort

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten

Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries

Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar

Voorbeeld : Baldë wordt Balde

Familienaam groen omcirkeld

Eerste voornaam rood omcirkeld

wtc

KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: