Wereldreis Zuid-Amerika

Wereldreis Zuid-Amerika, continent van de passie
Een wereldreis maken door Zuid-Amerika. Houd u het bij dit continent, dan begrijpen wij dit best, want de mogelijkheden zijn oneindig. Natuurlijk kunt u ook vanuit Zuid-Amerika doorreizen naar Australië, naar Azië of Afrika! Het is namelijk uw wereldreis, zorg dat uw droom uitkomt. WTC.nl maakt u er alleen graag op attent dat het continent Zuid-Amerika op zich al een wereldreis verdient. Vergelijk het maar eens met Australië. De flora en fauna zijn in beide landen bijzonder en van de grootste diversiteit, en Zuid-Amerika kent een eeuwenoude historie. Denk maar aan de Inca’s en de Maya’s, bevolkingsgroepen die tegenwoordig voor velen een inspiratiebron zijn en een voorbeeldfunctie vervullen. Terwijl ze toch echt tot het verleden van Zuid-Amerika behoren.

Goed informeren!
Verdiep u in de wereldticket mogelijkheden. WTC helpt u graag bij het uitkiezen van de juiste reis, van backpacken tot round the world tickets tot studentreizen en wereldreis mogelijkheden. Daarnaast raden wij u aan het nodige voorwerk te doen op het gebied van klimaat en de beste reistijd. Zuid-Amerikaanse landen kennen veelal warme zomers, maar daarentegen ook flinke koude winters. Geografisch gezien allemaal te verklaren door de bergketen de Andes bijvoorbeeld en de hoog- en laagvlaktes die de landen doorkruisen. Neemt niet weg dat uw koffer goed ingepakt dient te worden bij een wereldreis Zuid-Amerika. Gelukkig voor u weten de WTC Zuid-Amerika reisspecialisten veel van het continent. U komt er altijd samen met een van hen uit! En als vanzelfsprekend kunt u ook online uw gehele wereldreis vastleggen.

Over Zuid-Amerika
Visum regelen - De regels voor visa aanvragen wijzigen regelmatig en ook vanwege afwijkende voorwaarden die gelden voor verschillende soorten reizen, kan WTC geen lijst publiceren met landen waarvoor een visum noodzakelijk is. Voor up to date informatie hieromtrent verwijzen wij u daarom naar www.visumplus.nl. Dit is een website waar u per bestemming de benodigde en actuele reisinformatie kunt vinden.
Taal - Zuid-Amerika, zoveel landen, zoveel talen, het is geheel afhankelijk van het land naar u de rondreis hebt uitgestippeld. Over het algemeen mag u verwachten dat op de toeristische plekken Engels wordt verstaan en gesproken.
De landen - Bij WTC.nl reist u in het geval van een wereldreis door het prachtige Zuid-Amerika af naar een van de volgende landen: Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Equador, Frans Guyana, Guyana, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay, Venezuela.

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

1 tot 0 van 0 resultaten

Sorteer op:   Best geboektprijs
  • Helaas er is geen passend resultaat gevonden. Zoek opnieuw met een aangepaste vertrekperiode of kies voor een andere bestemming.
    Heeft u een vraag naar aanleiding van deze melding? Neem dan contact op met 1 van onze 70 specialisten per telefoon 020-6261011.

Zoals in paspoort

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten

Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries

Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar

Voorbeeld : Baldë wordt Balde

Familienaam groen omcirkeld

Eerste voornaam rood omcirkeld

wtc

KLM
Geef uw mening
 
Kies een land/regio:

Kies een luchthaven: