Wereldtickets en combitickets

Wereldreis zo online geboekt!
Een Wereldreis is vandaag de dag supereenvoudig online bij WTC te boeken. Overduidelijk zijn de voorwaarden van de bijbehorende wereldtickets of Combitickets. U weet precies hoeveel miles u kunt afleggen met de gekozen Wereldreis, met welke luchtvaartmaatschappijen u vliegt en welke voorwaarden er gelden voor het tussentijds wijzigen van uw vluchten. Het laatste gebeurt veel, omdat men soms gewoon iets langer in een bepaald land wil vertoeven. Omdat het zo goed bevalt! En dat mag, die flexibiliteit moet er zijn, want het is tenslotte uw Wereldreis. Let wel, bij vaststaande Combiticket data zijn de tarieven nog scherper geprijsd. Iets om over na te denken, alvorens u een Wereldreis keuze maakt.

De Wereldreizen van WTC.nl Verdiep u in de karakteristieken van deze Verre reizen en kies de Wereldreis die echt bij u past. Onze reisdeskundigen kunnen u natuurlijk ook helpen bij het vaststellen van de perfecte wereldreis.

Stappenplan Wereldreis
Wellicht heeft u behoefte aan een leidraad bij het samenstellen van de ultieme Wereldreis. Onderstaand stappenplan kunt u gebruiken om de wereldreis van uw dromen samen met de WTC reisdeskundigen te creëren!

Vul uw zoekcriteria in deze zoekbox in.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.
WTC.nl is al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van Wereldtickets en Combitickets. Met ons uitgebreide aanbod van Wereld-tickets vliegt u in 1 reis rond de wereld. Met onze jarenlange ervaring in het op maat samenstellen van Wereldreizen helpen wij u uw droomreis in vervulling te laten gaan.

Wilt u niet rond de wereld vliegen, maar verschillende bestemmingen of continenten in 1 ticket combineren, kies dan voor onze scherp geprijsde Combitickets.

Aanbiedingen

  Zoals in paspoort

  Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

  Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten

  Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries

  Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar

  Voorbeeld : Baldë wordt Balde

  Familienaam groen omcirkeld

  Eerste voornaam rood omcirkeld

  wtc

  KLM
  Geef uw mening
   
  Kies een land/regio:

  Kies een luchthaven: